Resultatet 2 veckor EFTER Fitnessfighten

Nu är det 2 veckor sen som vi avslutade Fitnessfighten så jag tänkte att det var perfekt att berätta vad som har hänt. Jag tycker nämligen att ett kännetecken på en “fake”-diet eller bantningskur är när man går upp i vikt så snart som man börjar äta som vanligt igen. Många såna där mirakelkurer på 9 dagar eller när man bara dricker shakes eller äter soppor så går man ju upp i vikt så fort som man har avslutat sin kur. Samma sak med LCHF upplevde jag. Men LCHF är ju ingen kur, det är ju mer än livsstil. Men jag vill inte ändra livsstil, jag vill bara gå ner mina överviktskilon och komma tillbaka till min gamla vikt och bli lite starkare kroppen, därför var Fitnessfighten perfekt för oss 🙂

Resultatet så här 2 veckor senare är att jag har gått ner ytterligare 1,1 kilo! Tjihooo! Nu är det bara 3,1 kg kvar till mitt mål! Jag är så himla glad! 3,1 kg börjar ju närma sig ett mål som jag kan visualisera! Det känns himla bra, särskilt eftersom jag själv inte känner mig så “smal”, därför känns det extra bra att veta att jag nu väger 1,9 kg mindre än när jag plussade med Isadora. Ibland tar det lite tid för knoppen att hänga med kroppen och inse att man faktiskt är på rätt väg. Förutom vågen så påminde mina bikinitrosor om det igår när jag var på simlekskola med Lucas, dom satt nämligen lite för löst och jag var till och med lite rädd att tappa dom vid hastiga rörelser haha!


Jair ligger kvar på samma vikt trots skräpmat och några öl 🙂

Jag och Jair gjorde vår Fitnessfight- och Mammashape-månad i samarbete med World of Shape. MEN det var på mitt initiativ för jag vet att detta är en hälsosam metod som fungerar och utan problem kan genomföras när man ammar. Jag har kört Fitnessfighten två gånger innan och alltid fått grymma resultat så därför kan jag rekommendera det 🙂 Rabattkoden är PASMALLEN25 och den ger 25% rabatt!

Relaterade Inlägg

4 Kommentarer

 1. Karin

  Hej!! Tack för din härliga och ärliga blogg. Hittade till dig när jag googlade som en tok inför min andra förlossning. Liksom du fick jag en förlossningsskada efter första barnet (jag fick en bristning inuti, på vaginalväggen) men har som tur var inte haft några komplikationer efteråt (mer än att jag hade JÄTTEONT ganska länge efter förlossningen – vilket jag trodde var typ normalt). Jag var ganska skraj inför förlossning nummer två, att det skulle gå för snabbt, att skadan skulle gå upp osv. Sen började jag läsa din blogg och blev mycket mer positivt inställd. Läste alla dina inlägg om din första förlossning och om din andra. Förlossning nummer två gick bra för mig (oss)… om än lite snabbt på slutet. Men ingen skada och jag kände mig typ normal efteråt (härlig känsla). Ska inte dra ut på detta mer än att säga tack för din braiga blogg! Det hjälpte verkligen att läsa den, dels om din förlossningsskada men också kring allt annat.

  Jag hade ju egentligen inte tänkt skriva allt detta ??Utan hade ju en fråga om fitnessfighten… tror du man kan genomföra den utan att äta mjölkprodukter? (Från en sak till en helt annan haha!!)
  Nåväl, tack för din blogg! Den når ut 🙂

  Svara
  • Emma - På Smällen!

   Hej Karin! Tack så himla mycket för dina fina ord!! Om du visste hur mycket detta betyder för mig! ❤ ❤ ❤ Det betyder så himla mycket att jag kunde hjälpa dig genom att dela min upplevelse! Och jag är glad att höra att din andra förlossning gick bättre 🙂 Tack så himla mycket för att du tog dig tiden att skriva den här kommentaren!

   Och din fråga, jag svarade på den i ett inlägg här: http://pasmallen.nu/fragor-om-fitnessfighten/

   KRam!!!

   Svara
 2. Marie

  Härligt kämpat, jag har nått mitt mål, jag körde lchf, men mådde dåligt att den dieten eller livsstilen efter ett tag, så jag försöker bara tänka sunt liksom

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här