Fitnessfighten

Dag 19 av 30 – Butt Blaster

– Samarbete med World of Shape – 

Jag tänkte ge er en liten uppdatering om hur det går för mig med Butt Blaster. Jag är nu inne på Dag 19 av 30 och det går faktiskt bra! Detta kan vara min bästa omgång hittills, i alla fall när det kommer till min insats, dock har jag slutat med Butt Blaster övningarna. Dom är säkert superbra, men jag tycker att träningen är mycket roligare när jag får köra gruppträning så jag går på pass på gymmet istället. Min upplevelse av tidigare omgångar av Fitnessfighten är att kosten är 70% av resultatet så om jag tränar annat så borde det inte spela så stor roll.

På gymmet kör jag alltifrån spinning till bodypump. Jag tränar 45 min – 75 min per dag och hittills har jag bara missat att träna 3 gånger. Jag tror att jag kommer missa träningen på lördag också eftersom det är Lucas kalas då, men jag ska försöka vara konsekvent med träningen dom andra dagarna. Jag tycker inte att det gör så mycket om jag skulle missa 4-5 träningspass under dessa 30 dagar. Butt Blaster-programmet är ju bara 22,5 minuter per dag och jag tränar ju mer än det om man skulle räkna ihop allt.

Jag har hållt mig till kostprogrammet alla dagar utom i fredags, då kunde jag inte låta bli Lucas chokladtårta. Det var inte frestelsen som blev för stor utan det handlade mest om att Lucas födelsedag är ju min dag också. Det var dagen då jag blev mamma och det gjorde lite ont i mig att jag inte kunde fira det ordentligt så därför åt jag. Jag åt också några chips efter det, men inte alls många för sen gick till frysen och hämtade edamamebönor att äta istället. Jag är stolt över mig själv att jag lyckades sluta äta och inte vräkte i mig bara för att jag tillät mig själv att fuska lite. Jag har inte känt något sug efter mer gotte under helgen, men idag ska jag jobba hemifrån och känner redan hur påtagligt suget är. Om jag inte hade varit tillräckligt stark mentalt nu så hade jag börjat rota i skafferiet, men istället så nöjer jag mig med kaffe med kanel och kardemumma. Det luktar som kanelbulle så det är ett bra sätt att lura hjärnan tycker jag 🙂

Vad det gäller framstegen så ligger det i lä just nu. Det verkade så himla lovande i början på förra veckan, men nu är magen svullen och gasig. Det känns precis som att jag ska få mens och jag känner bara – ÅH NEJ! Jag kan inte träna med mens!! Ibland går det ändå, men vissa dagar är det stört omöjligt så nej, mensen får hålla sig borta. Jag äter p-piller varje dag utan att göra avbrott så jag hoppas att den håller sig borta, men nu känner jag mig svullen och öm i magen så egentligen skulle jag bara vilja få ut det så att jag kan njuta av mina resultat igen. Vi tjejer brukar lägga på oss upp till 2 kg innan mens så det är inte konstigt om vågen står still.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.