Frågor om Fitnessfighten

Här kommer lite svar på frågor om Fitnessfighten:

Jag undrar vad skillnaden varit för dig och Jair i de olika programmen. Är maten samma men träningen olika?

Svar: Jair har kört Fitnessfighten (Kickstart 30) och jag har kört Mammashape. Kosten är samma på alla program hos World of Shape, det som skiljer sig mellan mig och Jair är att han är man och därför får han äta mer kalorier än vad jag får göra, men eftersom jag ammar så får jag lägga till lite så jag har ändå ätit lika mycket som honom på vissa av målen. Mitt träningsprogram har varit speciellt anpassat för mig som nybliven mamma, medans Jairs träningsprogram har varit det vanliga Fitnessfighten-programmet som jag har kört dom andra två gångerna.

Jag vet inte om du undrade eftersom jag och Jair hade ganska så olika resultat? I så fall så tänkte jag förklara det också 🙂 Det är nämligen helt naturligt eftersom män nästan alltid får resultat snabbare än kvinnor. Män har både lättare att tappa vikt och att bygga muskler, dessutom så hade jag dragit ner på onyttigheter och andra saker som binder vätska i kroppen en tid innan vi körde igång så jag fick inte det där stora viktraset som jag har fått under första veckan dom andra gångerna när jag har kört Fitnessfighten. Jair däremot, han passade på att käka allt möjligt gott innan vi körde igång så han fick effekt väldigt snabbt.

img_7061

Nu har jag gått ner ytterligare 1,4 kg 🙂 Kroppen fortsätter förbränna, det är det som är så grymt med Fitnessfighten 🙂

img_7060

Kan man genomföra Fitnessfighten utan att äta mjölkprodukter?

Svar: Ja, det går 🙂 Jag hittade faktiskt ett blogginlägg om detta på World of Shape – kolla HÄR! Det finns andra alternativ med havre eller sojayoghurt m.m.

Om man är laktosallergiker så finns det laktosfria alternativ också 🙂

laktosfritt-wos

 

Om det är någon mer som blir sugen på att testa Fitnessfighten eller nån av dom andra programmen så får ni mer än gärna använda min rabattkod PASMALLEN25 då får ni 25% rabatt på programmet 🙂 Ni hittar programmen HÄR!

/I samarbete med WoS

Relaterade Inlägg

2 Kommentarer

 1. Lin

  Kul att se att de riktar sig till de flesta! Och jag tycker att ditt resultat var finfint, men visst grämer det en ibland att man inte får lika snabba resultat som killarna.

  Som mamma till en pojke med mjölkproteinallergi vill jag bara passa på och sprida lite kunskap, hehe. När det gäller laktos är det intolerans, och vid mjölkprotein oftast en allergi (som du skrev). Vid mjölkproteinallergi kan man gå in i anafylaktisk chock; vid laktosintolerans brukar det röra sig om gaser och ont i magen mm. Därför så viktigt med info! Många serverar anhöriga/kunder laktosfritt vilket kan döda dem.

  Brinner lite för det här, kan inte hålla mig från att skriva när det kommer upp! Och desto gladare blir jag när vällästa skribenter som du skriver om det! Det utbildar folk som inte vet att det är skillnad mellan laktos och mjölkprotein. Heja!

  Svara
  • Emma - På Smällen!

   Ja verkligen! Det hade ju varit mer fair om vi tjejer hade samma förutsättningar 😛

   Tack! Och vad bra att du kommenterade och skrev detta också! Jag visste att det var skillnad för min lillasyster var allergisk mot mjölkprotein när hon var liten – hon blev helt rödprickig och fick svårt att andas om jag minns det hela rätt. Men jag visste inte att man kunde gå in i anafylaktisk chock! Fy så läskigt, men så viktigt att dela med sig av sån information! Tack för att du kommenterade och berättade detta!

   Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här