Okategoriserade

Svar på frågor i frågestunden

Här kommer lite mera svar på frågor i frågestunden 🙂

Hur träffades du och Jair?
Hur vi träffades är en väldigt populär fråga 🙂 Både bland kompisar och bland läsare 🙂 Det är väl inte så konstigt eftersom vi har olika nationaliteter. Vi träffades i Brasilien. Jag var där och gjorde mitt exjobb och passade på att resa runt lite. För att göra den långa historien (som jag gillar att berätta) kort, så träffades vi på en bar och det slutade med att vi gick hem tillsammans 😉 Dagen efter reste jag vidare men kunde inte sluta tänka på Jair och valde att resa tillbaka. Vi hade 3 underbara veckor tillsammans innan mitt visum gick ut och jag var tvungen att resa tillbaka till Sverige. Så Jair fick helt enkelt följa med hem och hemma i Sverige hade vi 6 fantastiska månader då bland annat Jair friade till mig genom att fråga min mamma om min hand <3
Vill ni läsa hela historien om hur vi träffades så kan ni läsa det här inlägget: Hur vi träffades

Vad är mest annorlunda att vara mamma från innan?
Att det känns som tiden aldrig räcker till. Jag har fortfarande inte anpassat mig till det. Hade jag vetat det, hade jag nog försökt förbereda mig lite mer genom att typ fylla frysen med matlådor och sånt. Men att bli mamma är också det mest fantastiska jag har varit med om i hela mitt liv! Varje dag så tänker jag på hur lycklig jag är! Så det är helt ok att jag inte har tid med massa andra saker 🙂

Känner du att du var redo?
Ja, jag känner att jag var redo. Jag har alltid längtat efter den dagen jag skulle bilda en egen liten familj. Mentalt, har jag varit redo för detta väldigt länge. Men samtidigt är jag glad för att jag har gjort allt jag har gjort i mitt liv innan jag skaffade barn. Vissa saker är enklare att göra innan man skaffar barn.

Vad saknar du mest med från innan mammatiden?
Att ha en slappdag på soffan med nån bra serie utan att behöva göra ett endaste dugg på hela dagen. Det saknar jag! Ibland tänker jag på när jag kommer få ha en sån dag nästa gång i mitt liv. När Lucas sover över hos mormor? När Lucas är tonåring och klarar sig mer själv? Blir det en slappdag tillsammans med honom? Eller måste jag vänta tills han flyttar hemifrån? Haha! But it is still worth it!

Vad är det absolut bästa med Jair?
Att Jair alltid sätter mig och Lucas i främsta rummet! Så har han varit från start. Han gör olika småsaker för att underlätta för mig. Till exempel kommer jag inte sällan hem till en städad lägenhet och i vintras hade han skottat fram min bil och skrapat rutor och allt när jag skulle använda den. Och sånt behöver jag inte be om! Förutom det så har han oändligt tålamod med mig. Han har knappt något tålamod alls med sig själv och stönar så fort det inte blir som han hade tänkt sig, men på mig klagar han aldrig!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.