Okategoriserade

Bekännelser om frestelser

Eftersom jag var så himla trött när jag kom hem idag så blev det aldrig nån träning idag. Jag vaknade ju en halvtimme efter spinningen hade vaknat hehe!! Det är lite jobbigt för jag är så jädrans sötsugen och jag har redan unnat mig tillräckligt i helgen! Och eftersom jag inte kommer gå och träna imon heller så kan jag bara inte ge med mig och köpa nåt idag. Nä, nu gäller det att hålla igen! Tyvärr har jag redan gett vika efter den sjukt goda bröllopstårtan som Jair tog med hem från jobbet i lördags och det finns fortfarande en bit kvar hemma som väntar på mig (3 bitar) tog han med hem). Så snäll han är Jair (läs: dum)!! Ibland går det hur bra som helst att stå emot frestelser, men idag är inte en sån dag! Men jag känner mig rätt duktig som stod emot Hemmakvälls frestelser när jag var där och hyrde film alldeles nyss 🙂 bra jobbat emmis!!!

På vårt Hemmakväll får man hyra film helt gratis varje måndag! Får man det på alla Hemmakväll? Jag tycker iaf att det är riktigt bra 🙂 speciellt nu i sommar 🙂

One Comment

  • Isabelle

    Japp, jag tror de gäller alla, är så på den hemmakväll där jag bor 🙂
    Hyrde med en gratis idag 🙂
    Blev filmen Flight!
    Så väntar på att kolla forts av den medans lillkillen sover.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.