Fitnessfighten,  Frågor & Svar,  Träning

Svar på frågor gällande Fitnessfighten och World of Shape

Hur gör du med amningen? De säger ju att man inte få ”banta” eller följa kostgrejer när man ammar?
Svar:
Det finns ett kostprogram även för dom som helammar och dom som delammar. Vi har ju börjat ge Lucas smakportioner flera gånger om dagen så jag ammar inte riktigt fullt längre så jag tog både delamning- och helamningskosten. Jag upplever inte detta som någon bantningskur eftersom kosten är baserad på så mycket mat och näring som man behöver när man tränar och när man ammar gör man naturligt åt flera kalorier så då lägger dom till kalorier för detta.

Hej. Kul att det går bra för dig 🙂 har länge funderat på fitnessfighten men eftersom jag har en medfödd skada på vänstra sidan är en del övningar och träning omöjlig. Hur kan en träningsdag se ut? Övningar? Jag känner att pga min skada så hade det varit ännu större vinst att bygga upp kroppen så den blir starkare och klarar ännu en graviditet i framtiden. Heja dig!
Svar:
Hej! Precis som en annan läsare skrev så tycker jag att du ska ta kontakt med World of Shape info@worldofshape.com så löser dom säkert det åt dig med ett individuellt träningsprogram som funkar med din skada. Jag såg att en av vinnarna i Fitnessfighten var faktiskt en kvinna som bröt lillfingret efter halva tiden och fick gå med gipsad arm. Trots det lyckades Betina på World of Shape hjälpa henne med andra övningar som gjorde att hon tog sig hela vägen till final!!!

Hej Emma! Tack för en bra blogg! Kan du säga vad för typ av övningar det är man ska göra 1h/dag i 30 dgr? Jag blev väldigt sugen på att testa. Behöver komma i form efter 2 täta graviditeter, tyvärr saknar jag motivationen med 2 barn under 2 år som kräver en del uppmärksamhet under dagen 😉 . Jag som är urkass på att träna, pallar jag trycket 😉
Svar:
Det är massor av olika övningar och varje dag byts en övning ut. Exempel på övningar är benböj, plankan, triceps press och olika typer av sit-ups. Det är ju ganska enkelt eftersom du kan göra allt hemma. Det är valfri konditionsträning på 20 min och övningarna tar cirka 40 minuter sammanlagt. Känner du att träningen känns jobbig eftersom du är ovan, men kanske är mera van vid att promenera då kan du ju köra World of Shapes Eze-walking-program istället. Mer om deras Eze-walking-program hittar du HÄR!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.