Dagens outfit

Dagens outfit

Idag har min mamma och min syster varit här och shoppat en sväng i stan med mig. Jag och min mamma köpte inget men vi agerade smakråd till min syster som nyss hade fyllt år 🙂 Hon köpte jättesnygga stuprörsjeans och ett par ankelboots som var riktigt läckra! Och så fikade vi såklart lite på det. Lucas var jätteglad under fikan och satt och slog i bordet och pruttade med munnen. Han är alltid så glad när vi är på kaféer och restaurang, bara han får vara med vid bordet och helst gegga lite med en majskrok också 🙂

Här har ni mig i dagens outfit. Som vanligt har jag fyndat! Detta är en klänning från Ichi som jag köpte för bara 100 kr i den lilla ModaButiken på Wieselgrensplatsen här i Gbg 🙂 Skärpet i midjan kommer nog från H&M om jag minns rätt och halsbandet har jag fått i present så det vet jag inte riktigt var det kommer ifrån. Och sen blev det strumpbyxor och stövlar från Scorett till det.

Klänningen är gjort i superflexigt material. Känns som samma som Boob-klänningen jag har så den var enkel att amma i trots den höga skärningen.

20131005-204953.jpg

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.