Branäs

Stora framsteg på skidlekis!

Igår gick det MYCKET bättre på skidlekis! William var på mycket bättre humör och även om han var blyg i början och inte ville göra high-five med läraren och tittade bort varje gång hon sa hans namn så började han göra övningarna, skrattade och var glad samtidigt! Det var underbart att se! Men det bästa av allt var att han gick med på att åka knappliften ensam för första gången och det gick BRA! Liftvärden följde med en bit upp tills William hade fattat tekniken 🙂

Storasyster var också med i Williams skidlekis som stöd 🙂

Efter skidlekis gick vi in och åt lunch innan det bar av till Isadoras skidskola uppe på toppen av berget! Hon var lite nervös, men mest av allt peppad 🙂

Det blev farmors goda potatis- och purjolöksoppa – ett måste på skidsemestern!

När jag och Lucas hade lämnat Isadora åkte vi en röd backe, Storbacken ner till byn. Det är första gången som jag vågat mig ner för den backen överhuvudtaget och första gången Lucas åkte snowboard ner för den. MODIGA UNGE! Här har jag tragglat med min skidåkning i 5 år, men det krävdes inte mer än 4 dagar för honom att våga åka snowboard ner för den! Jag är såååååå imponerad!

När vi kom ner var både han och jag helt slut i benen, så vi stannade till och tog en varm choklad innan vi åkte gondolen upp för att möta upp Isadora igen 🙂

img_8242
img_8245

Isadora berättade att hon hade haft såååååå kul på nya skidskolan och att hon hade lärt sig hockeystopp! Jag kan inte det, jag måste lära mig det! Jag har idag på mig också, imorgon åker vi hem ;-( Varför går tiden så fort när man har kul?!

img_8225
img_8249
img_8229

Vi åkte Nintendoland en sväng och sen blev det en fika i toppstugan innan vi åkte ner till Soltorget och då hade det redan börjat skymma och det var dags för Barnens afterski!

Jag och Isadora gick upp och hämtade William som var på strålande humör och till och med dansade på afterskin! SÅÅÅ ROLIGT! Det gör han aldrig annars 🙂 Efter dans och musik fick man krama Björnbusen och Björnbusan och sen gick vi hem och åt middag som Victor hade fixat innan det var dags för myskväll 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.