Okategoriserade

Fantastisk skidsemester för hela familjen i Branäs!

En vecka har gått! Jag kan inte förstå hur snabbt den här veckan har dundrat förbi! Vi har haft så himla mysigt tillsammans 🙂 Det enda tråkiga var att Victor skadade sig precis innan resan och inte kunde åka nånting, stackarn! Han som såg framemot semestern så mycket… Det positiva var att han kunde ta jag fick massa tid med barnen i backen och att jag lärde mig nya saker! Jag har ju vågat åka helröd backe hela vägen från toppen och ner, skatea och nästan lärt mig hockeystopp!

Vi hade strålande väder även idag och William var på gott humör på skidlekis. Han åkte knapplift många gånger och ramlade inte en enda gång trots att han flera gånger höll på att sätta sig på knappen – tokisen 🙂 Victor var ute och fotade oss när vi åkte på skidlekis 🙂

dsc06456
dsc06468
dsc06464
dsc06451
dsc06400
dsc06434
dsc06438

Lucas var på snowboardskolan samtidigt som William var på skidlekis så efter första omgången med skidskolor stack vi hem och åt lite lunch innan det var dags för Isadoras skidskola uppe på toppen av berget 🙂 Under tiden Isadora var på skidskola passade vi på att åka lite, jag och Lucas och sen mötte jag uppe Isadora vid hennes skidskola och myste en stund i toppstugan innan det bar iväg ut i backen igen 🙂

Här i Branäs har vi bott mitt på Soltorget så vi har verkligen haft nära till precis allt! I bottenvåningen i vårt hus finns både en butik med skidgrejer och en ganska så välsorterad närlivs-butik med nybakt bröd! Mums! Vi hade redan med oss allt vi behövde men kompletterade med lite äpplen och kanel till morgongröten.

Bilen hade vi i garaget under vårt boende och där fanns även skidförrådet som vätte ut mot en barnbacke, alltså ingen sträcka alls att ta sig för att komma igång och åka! Så skönt! I Mountain Lodge på Soltorget hade vi egen afterski och där bastade vi också en kväll. På Soltorget finns också en värmestuga med café som gör våfflor med sylt och grädde! Mums!

img_7891
img_7897
img_7884
img_7883

Vår lägenhet hade 6 bäddar och tre sovrum. William och Lucas sov i ett rum och Isadora och Oliver i ett annat. Barnens rum har våningssängar men Oliver sover såklart i en resesäng som fanns att låna i vårt boende.

Vid fem-tiden gick vi in och åt middag och hämtade Lucas som också ville åka några sista åk innan det var dags att säga hejdå till backarna för denna gången. Trötta, möra och lyckliga kom vi tillbaka hem och har nu packat ihop cirka hälften av alla grejer för imorgon åker vi hem :’-( Tack Branäs för en fantastisk skidsemester! Vi längtar redan till nästa gång!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.