Okategoriserade

Väldigt ärligt inlägg om vår vecka och mitt företagande

Vi har varit hemma i en vecka och det blev verkligen vardag direkt! Jag hade en hög med jobb att sätta igång med och det är verkligen SÅÅÅÅ roligt! Sedan jag startade mitt företag i slutet på 2016 så har januari varit en extremt dålig månad, de flesta år har jag faktiskt bara gått med minus i januari, men inte i år! Detta året startade starkt med massa förfrågningar på UGC-jobb och det är sååå roligt! Jag älskar UGC-jobb, faktiskt lite mer än influencerjobb till och med. Jag känner mig lite mer ”fri” och behöver inte vara rädd för att tappa följare varje gång jag lägger upp ett reklaminlägg. På tal om betalda jobb på instagram så har jag inte haft ett enda sedan 29:e november – alltså två månader sen! Det märks verkligen att det är UGC som gäller nu och influencer marketing är lite ute. Men jag är säker på att det kommer komma tillbaka. Allt går i vågor.

Förra veckan jobbade jag stenhårt måndag – söndag med video, bilder, redigering och svara på mail och mitt i alltihopa blev jag dunderförkyld och fick öronkatarr! Såå jobbigt – det gjorde verkligen sjukt ont men eftersom jag varken kan vara sjukskriven eller får vabba från mitt jobb så måste jag jobba ändå. Det är såååå sjuka regler för egenföretagare. Men jag älskar mitt jobb!

Sitter med mössa inomhus för att örat gör så sjukt ont… Men ett litet leende lyckades jag klämma fram ändå 🙂

Jag är fortfarande inte helt återhämtad och nu är William också sjuk och hemma från förskolan. Hoppas det ger med sig fort för jag har redan ett nytt jobb att filma 🙂

Min utsikt i veckan när jag låg på soffan och redigerade videos och hittade på script 🙂

Förutom förkylningar har vi också varit på invigning av nya JumpYard i Kungsbacka!! Hur kul är det inte att Kungsbacka har fått ett JumpYard?! Dessutom bara 15 minuter ifrån oss! Invigningen var helt magisk och överträffade verkligen alla mina förväntningar! Det var ljusshow, pizza, korv, lyckohjul, trampolinshow och så klart massa hopp och lek! Jag och Veronica passade på att åka Skyridern (banan i taket som man hänger i en sele), när gör man annars sånt som vuxen?! Jag kan VARMT rekommendera den för det var sååååå kul! Även för vuxna!

img_8546
img_8582
img_8573
img_8580

Lucas har varit på JumpYard förut, men det här var första gången för mig och jag hade verkligen sååååå roligt! JumpYard passar barn från 4 år och uppåt och är helt perfekt rörelseaktivitet för barn och vuxna 🙂

Jag och Silje kom med i Norra Hallands tidning när vi lekte gladiatorer och brottade ner varandra! Haha!

img_8604
img_8558
img_8616

Missa inte vår video från kvällen här:

Ja, det var lite om vår vecka, nu ska jag sätta mig och betala räkningar, sådär kul, men lite roligare är det allt när businessen går bra. 2023 var en katastrof…!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.