Okategoriserade

Som en ny telefon

Min telefon har varit snigelseg! Jag har typ inte kunnat använda den utan att ha MASSOR av tålamod. Knappt orkar blogga från den alls, men nu bestämde jag mig för att ta bort alla bilder jag hade, då jag använder alla mina appar så jag kan inte ta bort dom…

Men nu har jag lagt in alla mina bilder på datorn, på vår externa hårddisk och ska strax bränna ut dom på en dvd-skiva också. Så nu har jag dom på iaf 3 ställen. Jag brukar ha allt på minst två ställen iaf. Och med jämna mellanrum, cirka 1 gång om året, så bränner jag över bilder på DVD. Då brukar jag passa på att kolla dom gamla DVDerna också så att dom funkar. Det tar sin lilla tid men det är värt det!

Nu är iaf min telefon välmående och snabb igen! Nästa telefon jag köper kommer jag ha lite mer plats än 16 GB. Det har varit lite för lite om man inte vill radera något på 2 år.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.