Okategoriserade

Mellan Människor

I somras läste jag en roman av Anna Eriksson Skarin som heter Mellan Människor. Ni kan läsa mer om den HÄR! Boken handlar om två kvinnor som får barn på samma dag och sedan får man följa dom igenom den första intensiva tiden. Jag är väl ingen bokmal, jag läser väldigt sakta, men för mig var den här en riktig bladvändare. Inte minst för att kvinnorna, precis som jag fick barn tidig vår och Lucas var bara 4 veckor när jag började läsa den. Jag gillade att jag kunde känna igen mig i små detaljer rörande mammorna och bebisarna. Boken utspelar sig i vardagsmiljöer där karaktärerna tampas med vanliga problem precis som vanliga människor och det räcker gott och väl. Igenkänningsfaktorn ger nästan rysningar emellanåt! Boken är skriven med ett enkelt språk, men Anna lyckas ändå beskriva miljöer och karaktär så väl så att man får en bild framför sig hur allt ser ut!

Jag är väldigt glad att jag fick möjligheten att läsa den här boken och att jag fick det just nu när jag precis hade fått barn!

Gillar du att läsa böcker och nyss fått barn? Eller vill du bara dra dig till minnes om den första tiden? Då är det den här boken du ska läsa!

20131030-235221.jpg

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.