Okategoriserade

Shopping!!!

Idag har vi gjort lite utflykter och Lucas har typ sovit hela dagen. Först var vi iväg i Lerum och tittade på en lägenhet där, men det kändes inte rätt. Jairs resväg till jobbet med kollektivtrafiken skulle bli 2 timmar enkel väg! Alldeles för långt!!

Direkt efter lägenhetsvisningen åkte vi till Allum och letade efter en jacka till mig. Men efter lite kort letande föreslog Jair att vi skulle åka till Freeport istället. Freeport är typ hans favvo-ställe, både Nike och Addidas finns ju där 😉 Först hittade jag ingenting, men sen så upptäckte vi att Polarn o. Pyret visst fanns där och där fyndade vi det sista som vi behövde inför den kommande vintern! Vi fick jättebra hjälp av butiksbiträdet där som letade fram det sista paret varma fodrade ”tofflor” att ha på fötterna. Att ha på huvudet rekommenderade hon en fleecefodrad som man knäpper under hakan så den sluter om huvudet och när det blir riktigt kallt kompletterar man med en hjälmmössa i ull under och då har man allt som behövs inför vintern. Så vi köpte båda dom mössorna 🙂 Dessutom köpte vi en finare mössa med en liten tofs också, den kommer vi börja använda nu när det är lite kyligt. Vi hade kunnat använda hjälmmössan nu men jag tycker dom är så fula så därför blev det en till mössa. Alla deras uv-kläder var jättebilliga, dom hade mest till äldre barn men vi hittade en del till Lucas också. Så det blev en mörkblå badtröja i storlek 74/80 som ska passa mellan 6-12 månader. Vi har redan köpt i storleken större så då har vi i två storlekar. Vi köpte också gröna långa uv-badbyxor i storlek 74/80 och ett par blå shorts i storlek 74/80. När jag frågade butiksbiträdet sa hon att det alltid bra att ha ett ombyte som man kan byta med när barnet har badat och är vått. Och det var ju så billigt så det var lika bra att köpa på sig tyckte jag 🙂 Vi hittade också ett par vanliga badbyxor, men dom var inga uv-byxor, men dom fick följa med hem ändå. Dom köpte i storlek 86/92 som ska passa 1-2 år. Sist men inte minst fick lilleman ett par alldeles egna solbrillor också 🙂

Efter shoppingen till lilleman, upptäckte jag att MQ också hade freeport och där hittade jag äntligen min nya jacka! Jag hade bestämt mig för att i år ska inte jag frysa. När jag var gravid så struntade jag i allt vad mode heter och köpte en varm dunjacka som jag trivdes väldigt bra i. I år bestämde jag mig för att jag tänker minsann inte gå i en figursydd, kall kappa hela vintern bara för att det är snyggt! Nä, jag ska kunna ta barnvagnspromenader utan att gå och huttra!!! Så det var en varm men snygg du jacka jag ville ha. Det finns massvis med tunna dunnjackor, men inte många varma. Men som back-up hade jag sett dunnjackor på Cubus som var rätt snygg men jag ville helst inte ha bara vanlig svart. Helst ville jag ha svart glansig eller nån stark färg. Den jag hittade är gul och har en stor mysig luva! Gud vad skönt det ska vara att få ha den i vinter! Såååå nööööjd!! Jag ska försöka ta en bild imon med jackan på mig!

20130922-225023.jpg

Här har ni hela kalaset! Nu kanske ni undrar vad vi fick betala för allt. Jo det aka jag berätta:

Badshorts ej uv: 59 kr (ord. pris 195kr)
Badshorts blå uv: 74 kr (ord. pris 149kr)
Badbyxor gröna långa uv: 99 kr (ord. pris 199kr)
Badtröja uv: 100kr (ord. pris 195kr)
Fin mössa med boll: 99kr (ord. pris 199kr)
Fleecefodrad mössa: 60kr (ord. pris 199kr)
Hjälmmössa i ull: 74kr (ord.pris 149kr)
Fleecefodrade tofflor: 74 kr (ord.pris 149kr)
Solglasögon: 99 kr (ord. pris 199kr)

och sen fick vi 20% rabatt på allt plus att dom hade vouchers som man kunde få på Freeport denna helgen med 100 kr rabatt om man handla för minst 500 kr. Så det blev ytterligare 100kr rabatt!

Det hela skulle kostat 1633 kr, men vi betalade bara 490 kr!!!!!!!!! Vilket klipp!!

Min jacka var inte heller nåt dåligt fynd! Ordinarie pris på den var 1499kr men den fick jag för 599kr, men eftersom Jair var med så fick vi två vouchers så då fick jag 100 kr rabatt även där. Så ja, jag fick en väldigt dyr jacka från MQ för bara 499kr!!!!!! Jag känner mig otroligt lyckosam idag!!!!

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.