Vinnare av tävling om gravidsmycke!

Nu har jag utsett vinnaren av tävlingen där man fick kombinera ihop sitt eget gravidsmycke från Silvermama.se! Det var väldigt svårt att välja en vinnare, helst hade jag velat att ni alla skulle vinna varsin!

Vinnaren har kombinerat sitt smycke på ett väldigt smart och smakfullt sätt med mycket eftertanke. Hela smyckeskombinationen är noga uttänkt och gravidbolan är vald för att kunna använda den både på jobb och festligheter. Som tillval har vinnaren valt månadssiffrorna för att det är ett kul sätt att visa vilken månad hon är på jobbet där hon jobbar med människor från alla världens hörn! Även kedjan är noga utvald. Hon har valt den kedjan med stora ärtlänkar för att hon ska kunna hänga berlocker i kedjan, smaaaaart!!

Vinnaren har kombinerat ihop det här smycket:

20130922-232734.jpg

Grattis till dig Mikaela!!! Ett vinnarmail är på väg till dig!!!!!

Relaterade Inlägg

En kommentar

  1. MIKAELA

    Hahaha, skrek rakt ut när jag läste det här, Philip (min kille) trodde att jag gjort mig illa eller något. Så TOKIGT glad jag blir, å som jag hoppats att bli utvald, ska smida tillhörande berlock nu på torsdag, och så är det min födelsedag på lördag 🙂 fy sjutton vad den här veckan börjar bra 🙂 Tusen, Tusen Tack till både dig Emma och till Silvermama.se !! Kram/Mikaela

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här