Okategoriserade

Nervöst inför operationsundersökning imorgon!

Imorgon är det dags för vår remisstid på Öron-näsa-hals där läkaren ska avgöra om Lucas får en halsmandeloperation eller inte. Det börjar känns väldigt nervöst nu. Jag hoppas att läkaren ska säga att det är solklart case för operation bara efter att ha tittat i Lucas hals, men jag tror inte han kommer göra det. Jag tror att det kommer vara det jag säger som kommer vara avgörande. Det känns as-jobbigt, på två sätt. Det ena är att jag är orolig att jag inte ska stå på mig tillräckligt nog och det andra är att jag är orolig för att det faktiskt kanske inte är halsmandlarna… Jag är ju inte läkare, jag kan inte avgöra om det är det. Jag bara vet att något är fel och jag måste göra allt jag kan för att rätta till det.

Jag var på BVC igen i tisdags, utan Lucas. Jag behövde ju läkarintyg för Lucas gröt och välling. När jag var hos läkaren så berättade jag bara precis vad jag behövde utan att lägga nån värdering i vad jag tyckte om det. Läkaren blev ganska upprörd och irriterad och tyckte att det var HELT FEL att man använder sjukvården för att få ett intyg på något så simpelt som pulvergröt! Men hon ville inte göra det jobbigt för mig eller Lucas så hon fixar det ändå. Det kändes skönt att få höra det på BVC, för det är ju precis samma åsikt som jag har, men jag bryr mig inte om att diskutera. Jag vill bara lösa situationen och försöker vara så samarbetsvillig som möjligt med förskolan för Lucas skull. 

  

 Idag efter förskolan hade Lucas inte alls nån lust att gå hem. Nej, nej, vi skulle leka utomhus. Gullungen hade massa kläder på sig så han frös inte, men mamman som kom från jobbet hade inga varma kläder på sig och satt och huttra haha 🙂

8 Comments

 • Erika

  Jag förstår din oro. Nu har det gått 15 dagar sen Ludwigs op. 10 dagar med penicillin. 7 dagar med smärtstillande. FORTFARANDE stora mandlar. Feber på 39,6 ikväll, igen. Denna mardröm fortsätter. Risken är stor att vi får göra om op. Inte direkt kul.
  Fråga om de i såfall tänker ta bort hela el. halva mandeln. Har han haft mycket halsfluss?
  Lycka till imorgon! Hör av dig om du behöver stöttning!

  • Emma - På Smällen!

   Men fy stackarn då!!! 🙁 Det är ju ändå en ganska lätt operation säger dom! Stackars Ludwig! Hoppas ni slipper göra om op och att han blir frisk snaaart ❤️

   Dom kommer bara reducera, Lucas har inte haft nån halsfluss alls och det verkade på läkaren som att det är polyperna som orsaker dom största problemen för Lucas. Tack så mycket för allt ditt stöd Erika!!

  • Emma - På Smällen!

   Tack så himla mycket!! Du hade helt rätt! En mammas magkänsla har aldrig fel! Jag har haft rätt alla gånger jag har varit hos läkaren hittills, med allt vD det gäller Lucas. Kram!!

 • Liselotte

  Lycka till idag! I vårt fall så fick jag känslan av att det jag sa hade stor vikt i alla fall. De kunde se att Oliver hade polyp/körtel bakom näsan, men hans tillstånd var det som de gick på. Som att han bara drack välling och åt pulvergröt, att han var konstant snorig och hans andningsuppehåll. Så ta det bara lugnt (inte så lätt, jag vet ) och stå på dig! Jag tror och hoppas att de lyssnar på er! Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.