Rabattkod på namnlappar Glada Grodan

En läsare frågade mig vad det var för namnlappar vi hade och då kom jag på att jag har ju en rabattkod på namnlapparna som är aktiv enda till den 31:a december! Våra namnlappar kommer från GladaGrodan, jag har skrivit ett inlägg om dom HÄR! Dom har varit kanonbra och ingen av dom har ramlat av (vi satte fast dom flesta i augusti) och vi tvättar Lucas t-shirtar efter varje användning, alltså OFTA!

Rabattkoden jag har till er läsare ger er 15% på ALLT på Glada Grodan! Koden är PÅSMÄLLEN och gäller en gång per person till och med 31:a december 2014!!!! Passa på att köpa ett gäng, barnen växer ju snabbt ur kläderna och då måste man köpa nytt som ska namnas!

 

20140813-131003-47403285.jpg

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här