Branäs

Soltorget – grymt boende i Branäs

– Pressresa till Branäs –

Under vår långhelg i Branäs bodde vi på Soltorget som ligger mitt i smeten uppe på Branäsberget. Vi hade verkligen allt inom närmsta räckhåll, så smidigt! I bottenvåning hade vi en livsmedelsbutik och sportshop, i byggnaden mittemot låg värmestugan med barnpassning och i byggnaden till höger om vår låg restaurang och bar. Skiduthyrningen låg i en byggnad precis bakom vårt boende och i garaget under vårt boende ingick en gratis parkeringsplats. Några meter ifrån Soltorget låg alla backar och liftar så vi hade verkligen allt närmast möjligt!

Vi tyckte att Branäs och Branäsberget var perfekt för oss och för barnen. Det fanns två bra barnbackar med rullbandsliftar som Isadora enkelt kunde ta sig upp för och flera bra backar med knappliftar som Lucas gärna åkte i. Intill backarna fanns också en stor grill där vi grillade korv utomhus, såååååååå gott!!

Det var barnfamiljer överallt och jag såg många gravidmagar och mammor/pappor med barn i barnvagn som stod längst ner i backarna och tittade på när resten av familjen åkte. Jag kunde verkligen se mig själv där om ett år 🙂

Vårt boende var en jättemysig lägenhet med tre sovrum varav två var med våningssängar och en med dubbelsäng. Barnen sov som stockar om natten och vi stormtrivdes!

dsc00446
dsc00442
dsc00445
dsc00444

Jag kan även rekommendera barnpassningen i värmestugan där man kan lämna barnen gratis i 2 timmar. Det var perfekt för Isadora som ändå inte orkade åka hela dagen så hon lekte mer än gärna där båda dagarna. Lucas däremot, honom fanns det inget stopp på!

Det var verkligen en fantastisk långhelg vi fick i Branäs och vi längtar redan efter att få komma tillbaka, särskilt Lucas! Tänk att det skulle visa sig att han älskar skidor så mycket 🙂

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.