Fjärde graviditeten

Gravidcravings i vecka 11

Nu när matlusten har börjat komma tillbaka så har jag även fått en del cravings. Innan har mina cravings mest handlat om saker som jag måste ha för att inte må illa, t.ex. kiwi och citronvatten, men nu har jag fått sug efter saker som jag tycker är gott. Saker som jag inte ätit på riktigt länge. Det är verkligen allt möjligt från torkade ananasskivor till glassbåtar, chokladbollar och naturgodis-lakrits!

Victor är så söt, han försöker vara förutseende och ordna så att allt jag kan tänkas behöva finns hemma så fort jag behöver det, men mina plötsliga cravings har gjort det omöjligt för honom. Jag tycker lite synd om honom för han anstränger sig verkligen men det spelar ju ingen roll för inte ens jag vet vad jag ska bli sugen på härnäst.

Igår åkte Victor land och rike efter torkad ananas och naturgodis men det är knepigt att hitta exakt såna som jag vill ha. Inte ens jag vet var dom finns att köpa 😛 Men jag fick i alla fall torkad ananasbitar, några av naturgodisarna jag ville ha och så gjorde jag chokladbollar. Jag har fortfarande lite svårt för söta saker så det blev inte så många chokladbollar ätna, men tillräckligt för att jag skulle känna mig tillfredsställd i alla fall 🙂

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.