Okategoriserade

Snart jul och roliga grejer om händer :)

Snart är det jul! I helgen ska det julpyntas och julfestas! Och imorgon är det äntligen fredag!!!

Sen är det bara 3 veckor kvar till jul och då ska jag vara ledig i 3 veckor, så himla skönt!! Då ska jag bara ta det lugnt och åka till Ullared för att shoppa! 🙂 Och efter ledigheten så är det bara 7 veckor kvar tills jag ska bli mammaledig!!

I januari händer också massa kul. Jag ska börja min vänta-barn-vattengympa på Hagabadet som det ingår profylax och babymeditation 🙂 låter så vackert med babymeditation! Hagabadet ska tydligen vara som att vara på spa för att det ska vara väldigt vacker miljö så det ser jag också framemot. I januari ska vi också arrangera en babyshower för våra vänner 🙂 och både Jair och blivande mormor fyller år 🙂

2 Comments

  • pilla

    Det fanns en sovpåse i Ullared. Annars tycker jag att utbudet för små bebbar var jättedåligt. Jag köpte bara en pyjamas. Barnavdelningen med saker/tillbehör var bra tycker jag.

  • Emma

    Ja ja har förstått att de hade dåligt utbud :S men jag ska kolla på sovpåse då och babyavdelningen med saker o så får jag köpa kläder här i gbg istället 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.