Snart är det dags för årets julkalender med vinster för 44.377 kr!

Hej på er!

Ni är många som saknade julkalendern förra året då den av förklarliga skäl uteblev. Senast idag fick jag en fråga om det blir någon julkalender i år och det blir det! Till skillnad från förra året så har jag ju haft det bästa året i mitt liv!

Victor och jag har jobbat intensivt med julkalendern sedan i september och nu är den äntligen färdig. Jag kan lova er att den här är julkalendern kommer ta er med storm!! Vilket självförtroende jag har, haha! Nej, men detta året är det bästa hittills och jag är superstolt över varenda sponsor! Det blir ett vinstrekord med vinster för totalt 41.003 kr plus ytterligare tävlingar på instagram vilket ger ett totalt vinstvärde på 44.377 kr! Årets julkalender vill ni INTE missa och om ni inte har instagram så kommer ni vilja skaffa det för att vara med på extratävlingarna som kommer hållas där 🙂

Varje lucka kommer ha ett totalt vinstvärde av minst 1000 kr och vissa av luckorna kommer ha flera vinnare för extra vinstchans! Det är helt galet bra priser! Ni kommer älska årets bloggjulkalender!! Ett litet tips, om jag var ni, är att hålla stenkoll på min blogg redan 1:a december för ni kommer inte vilja missa den luckan!

Här kommer en sneakpeak på sponsorerna i årets bloggjulkalender!

Relaterade Inlägg

En kommentar

  1. Lotta

    Härligt att julkalendern är tillbaka ?? Jag som är barnsligt förtjust i kalendrar och hela ” i-väntan-på-julen” grejen så ser verkligen fram emot december ?

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här