Ung Arena Event 2019!

Nu är jag hemma igen och har äntligen tid att berätta om allt det roliga som jag har upplevt under veckan i Stockholm 🙂 Jag åkte dit redan i onsdags för att förbereda inför Unionens Ung Arena Event 2019. Det blev två fullspäckade dagar med nyttig information, inspirerande föreläsare och massor av nätverkande 🙂

Vi som anordnade eventet var jag, Santa och Adnan – ett så grymt team! Vi var inte bara grymma på vårt jobb utan hade också helt galet roligt tillsammans – ett riktigt dreamteam!

Vi jobbade på intensivt i två dagar och på torsdagkvällen kom min älskade fästman, ett halvt dygn tidigare än tänkt så vi fick sova tillsammans 🙂 Jag är verkligen inte van vid att sova utan Victor så första natten på hotellet kunde jag knappt sova alls… så jobbigt!

8d973bc6-6725-4f09-8beb-b4febc4438f2
f004375f-fac3-4760-91f5-494dbe988881
dsc09551

Jag är så glad att han kom till Ung Arena Event och att han tyckte det var lika givande som jag. Vi kommer definitivt tillbaka nästa år, men då som deltagare istället för arrangörer 🙂

Eventet blev grymt 🙂 Adnan var konferencier, jag var på teknik och Santa socialminister som det så fint kallas när man tar emot alla föreläsare m.m.

Dagarna gick såååå himla snabbt och vips så var det lördageftermiddag och alla deltagare var påväg mot bussarna som skulle slussa dom tillbaka till tågstationen och flygplatsen. Victor åkte också strax därefter och allt kändes konstigt. Det kändes så vemodigt när vi lämnade lokalen, var det slut nu? Allt som vi hade planerat under så lång tid var slut i ett nafs! Jag kommer sakna den här tiden även om den på sitt sätt också varit frustrerande… Men vännerna som jag har fått efter detta, dom kommer jag alltid sakna.

Sista kvällen firade jag och Santa lite på vårt rum och så drev vi med Adnan genom att ta bilder med snapchat killfilter. Haha!! Vi skrev att Santa skulle på dejt med dessa två, Santos och Enrique, samtidigt som vi på riktigt höll på att dö av skratt!!!!

img_3510-1
img_3513-2

Sen gick till diskoteket och dansade till två låtar innan det stängde på tok för tidigt (kl 01.00).

Sista dagen skrev vi verksamhetsberättelse och gjorde en utvärdering som ska skickas ut till alla deltagare innan vi till sist skiljdes åt för den här gången 🙂 Det kändes faktiskt riktigt sorgligt att skiljas åt i söndags…

Igår kom jag hem till min Victor igen 🙂 Så efterlängtat, även om jag har haft underbart roligt hela helgen. Borta bra, men hemma med dom man älskar, är ändå alltid bäst 🙂 Imorgon kommer barnen hem – som jag längtar!

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här