Recept

Smoothie-bowl med grönt!

– Sponsrat –

Nu är min hälsomånad slut, men jag tänker fortsätta vara hälsosam. Jag har under den här månaden upptäckt väldigt många nya recept med nyttiga måltider, mellanmål och frukostar som har varit så goda att jag har längtat efter att äta dom igen, framförallt smoothies 🙂 Så imorse testade jag att göra en smoothie-bowl med Bio-Life Multi-Greens som jag har fått från Bringwell. Det blev både nyttigt, gott och så enkelt!

1 banan
1/2 mango
1 dl mandelmjölk
1 nypa vaniljpulver
1 skopa multigreens

Mixa och toppa med lite frukt, bär och frön som du har hemma och njuuuut!
img_6604

Bio-Life Multi-Greens är ett greens-pulver som boostar din kropp med vitaminer och mineraler gjort på naturliga ingredienser av olika grässorter och alger. Pulvret är ett komplement för att du ska få i dig den dagliga dosen om 500 gram grönt om dagen som Livsmedelsverket rekommenderar. 500 gram grönt är ganska mycket, det är ett halvt kilo, äter ni det? I vanliga fall är jag dålig på det, men nu under min hälsomånad så har jag ätit väldigt mycket frukt och grönt, 150 gram per måltid och alltid frukt till mellanmål och frukost. Jag vet inte om det är därför, men min hy som var lite sämre i början på september har blivit mycket mycket bättre igen. Jag känner mig också gladare och full av ny energi 🙂 Jag tycker om Multi-Greens-pulvret så jag kommer fortsätta med det in mina smoothies eller göra en shot om dagen, men jag tar det lite lugnt nu under amningen eftersom man inte ska äta så mycket algprodukter då. Ett tips är också att Multi-Greens-pulvret innehåller B-vitaminer som stärker håret och naglarna och får dom att växa snabbare, för mig är det stor skillnad när jag äter B-vitamin och inte 🙂

Bio-Lifes har även massor av andra produkter så som superfood, aminosyror, vitaminer och mineraler som går att köp på Apotea HÄR! Jag har även fått en rabattkod att dela med er läsare som ger hela 20% på ert köp av Bio-Life hos Apotea. Ange rabattkoden BIO2016 så dras 20% av från ert köp!

/I samarbete med Bio-Life

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.