Okategoriserade

Sluta amma natt 2

Andra natten i sluta amma projektet har gått bra. Jag sov på taket här i huset under öppen himmel, eller iaf nästan öppen himmel. Det jag kallar taket är en veranda med tak så jag sov inte riktigt under öppen himmel, men så gott som 🙂 Innan jag somnade tänkte jag på alla kryp som kunde komma under natten, till exempel kackerlackor! Bläääää, jag har stött på kackerlackor däruppe. Ena gången kom en kackerlacka flygande in i duschen när jag duschade just när en vindpust kom och fick det tunga duschdraperiet att flyga upp lite. Fy vad äckligt det var! Jag roffade snabbt åt mig min handduk och flydde därifrån!!!!

Jaja, hur som helst verkar det som natten gick rätt så bra. Jair tog ensam hand om Lucas hela natten. Lucas hade vaknat till och då hade Jair bara gungat vaggan i sängen och då hade han somnat om. Klockan 7 vaknade Lucas och skrek jättemycket och då ropade Jair ner mig. Direkt när Lucas såg mig lugnade han ner sig. Vi gjorde iordning frukost och efter att han hade ätit gick jag och Lucas runt lite här på gatan, jag i bara pyjamas 🙂 Lucas var fortfarande trött så efter att han hade fått lite mat i magen, lite frisk luft och lite bus med sin mamma så tittade vi lite på Babblarna samtidigt som jag gungade honom i min famn. Han har lite ledsen men när jag satte på Babblarna så blev han lugn och somnade tillslut. Jag passade också på att sova lite då 🙂

Natten gick alltså ganska bra 🙂 vet inte hur det hade gått om jag hade sovit i samma rum, men jag tycker det känns som han sover lättare med Jair än med mig. Så var det iaf förut när vi slutade med nattamningen.

One Comment

  • Ayse

    Vad skönt att det gick bra:) roligt att höra. Jag läste ditt senaste inlägg o jag känner som du. Jag vill bara att sömnen ska bli bra mb är jätteledsen för agg jag har mindre mjölk. Vill amma , det är underbart men inte på natten. Jag har egentligen inte ammat på natten i 3 veckor exakt men som jag tidigare skrivit är uppvaket täta. Skillnaden är under dessa månader, veckor , dagar vi hållet på att hon accepterar nappen, sover flera timmar i sträck någon gång då o då. Väldigt ojämnt.. Det är bra en dag 5 dagar jobbiga nätter sen bra igen osv. Skillnaden är också att det tar myclet längre tid för henne att somna när hon vaknar mitt i natten o egentligen vill amma men jag inte ger bröstet. Dom konflikterna har vi inte så mycket. Knappt så det är skönt. Känner di att Lucas är piggare så är det ju jättebra. Om du ammar 1 -2 gånger om dagen bara , blir han förvirrad då? Jag ammar efter A har ätit så det är mer för den mysiga stunden o inte gör att mätta henne.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.