Husdjur vs bebis

Fråga: Gillar ni djur förresten? För i så fall skulle ni kunna skaffa en söt liten valp istället 🙂

Svar: Jag älskar hundar! Jag tycker dom är så himla mysiga och när vi var hemma hos Jairs mormor så blev Lucas helt fascinerad av katten dom hade så jag är rätt säker på att även han är förtjust i husdjur. Han var så söt, gick efter katten hela tiden och försökte sätta sig nära henne. Helst precis bredvid. När han hade satt sig så sträckte han fram sina händer så att bara fingertopparna nuddade vid den vita kattens päls. Varje gång som katten flyttade sig, även bara en centimeter så flyttade Lucas sig lite närmare ändå tills katten sprang därifrån och då gick Lucas iväg och letade efter henne.

20140626-163602.jpg

20140626-163646.jpg

Jag är allergisk mot katter och lite allergisk mot hundar också så om vi skulle skaffa hund behöver jag en av den mer allergivänliga typen. Men det kommer inte hända. Jair gillar nämligen inte husdjur och jag skulle tycka att det var jobbigt att bli så låst som man blir med en hund. Det är ju inte jättelätt att dra iväg till Brasilien en månad med en hund. Den långa resan skulle förmodligen vara jättestressande för en hund.

Min syster har precis skaffat en hund så jag hoppas på att få vara hundvakt åt den söta lilla varelsen istället.

20140626-165249-60769257.jpg

Så som svar på din fråga R, det blir ingen valp för oss. Jag får fortsätta längta efter nästa bebis ett tag till innan vi kör igång bebisverkstan igen. Fortsätt hänga med här i bloggen så får ni förmodligen följa mig mot resan mot bebis nummer 2. Jag hoppas att den resan inte är alltför långt bort!

Relaterade Inlägg

3 Kommentarer

 1. R

  Hej! Vad roligt att du svarade mig 😀 Tråkigt att du är allergisk och att din kille inte vill ha ett husdjur men det blir nog lika spännande att skaffa ett till barn också! Kommer i alla fall definitivt fortsätta läsa din blogg 🙂 Din blogg är min favoritblogg nämligen 😉 Jag och min sambo planerar nämligen att bli med valp i Augusti, därför jag kom med det förslaget. Vi har inga barn än.
  Kram!!

  Svara
 2. R

  Glömde nämna att jag har flyttat till Göteborg nu så om du vill kan vi ju träffas i höst som vi mejlade om förut 😀

  Svara
  • Emma - På Smällen!

   Vad kul! Ser framemot att träffa dig och få gosa med lilla valpen också 🙂 Kram!

   Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här