Fjärde graviditeten

Slut i kroppen

Det blev visst en liten paus här. Det var inte riktigt meningen men orken tryter verkligen nu på slutet av graviditeten. Vi åkte på en liten minisemester till Örebro söndag – måndag med Victors familj och när vi kom hem så var vi helt slut. Vi har haft sååååå himla kul med Victors familj, men sovit så himla dåligt pga obefintlig ventilation på rummen på Scandic Grand i Örebro. Till och med barnen vaknade och grät kl 3.00 på natten för att det var så varmt och syrefattigt, inte alls okej. Tur att vi bara skulle stanna en natt, annars hade vår semester blivit ännu mer förstörd.

Vi kom hem igen sent på måndagen och igår bestämde vi oss för att köra en städdag och få ordning på kåken. Både jag och Victor har ett stort behov av ordning och reda såg det var ren och skär tillfredsställelse att få städat här hemma 🙂 När vi var klara var jag helt slut i ryggen. Det är verkligen så ledsamt och tråkigt att jag har så här ont i kroppen. Det är inte bara det att jag inte kan anstränga mig utan att få ont, jag kan varken sitta, stå eller gå nån längre stund utan att få fruktansvärt ont i ryggen och på magen…

Vi har precis gått in i vecka 35 och jag tycker det känns som en evighet med den smärtan som jag har just nu. Det känns nästan ohållbart… Det är tur att vi ändå börjar bli klara med boandet nu. Jag hade som mål att bara vila dom sista 30 dagarna och nu känner jag mig rätt trygg med att jag kommer bli klar med allt tills dess. Nu är det 40 dagar kvar tills bebis är beräknad.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.