Okategoriserade

Sista dagen på jullovet

Nu är snart sista dagen på detta jullovet slut. Känns trist att dagarna går så fort, men annars känner jag mig väldigt nöjd med vad vi har hunnit på lovet. Och idag har vi också hunnit med massor! Vi har städat hemma, varit på lekplatsen och gungat, gjort en video på hur jag gör flätan i luggen (kommer upp ikväll!!) och varit i nordstan och köpt Jairs födelsedagspresent 🙂 Jag känner mig verkligen nöjd med den här dagen 🙂

IMG_2319.JPG
Lucas älskar att gunga! Det har det enda vi gjorde på lekplatsen idag, det gick inte att ta ur honom från gungan!!! Haha!!

På fredag fyller Jair 29, snart gubbe nu hehe!!! Det blir ett lugnt firande denna helgen, men nästa helg ville Jair ha lite partaj 🙂

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.