Okategoriserade

Hur man gör en inbakad fläta i luggen – LÄTT!!

Tjohooo här kommer äntligen videon på hur man gör flätan i luggen som ni har frågat om 🙂 Alltid lika nervöst att göra en video på sig själv, men nu börjar jag känna mig lite mer varm i kläderna hehe 🙂

2 Comments

  • Melanie

    Superbra tutorial! Har heller aldrig fått till en snygg riktig inbakad fläta i luggen men tycker ju att det är himla snyggt. Provade att göra din fläta idag, kanske inte blev 100% men betydligt lättare än en ”riktig”. Tack för tipset!

    • Emma - På Smällen!

      Vad kul att du gillade den! Jag är själv inte så bra på hår! Men den där fläten har jag hållt på med i ett år nu så den kan jag hehe!! 😀 Kul att du provade och lyckades!!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.