Shoppingrunda med bästa Sanna

Idag har jag o Sanna varit i Nordstan o köpt massa nya mammakläder. Det var riktigt bra att gå o shoppa med henne, hon fick mig att kolla på kläder som jag aldrig hade kollat på om hon inte var med. Jag tar en bild på det jag har köpt, orkar inte prova nu men jag tar en bild allt eftersom jag använder det.

20120917-220737.jpg

Hur nöjd som helst!! Beiga chinos enligt Sanna, men dom satt tajt över rumpan så jag kallar dom för beiga byxor. En superfin korallröd tröja, zebraklänning som jag tänker köpa rött skärp till, den är verkligen supersnygg på men jag hade aldrig provat den om Sanna inte hade kollat in den till mig. Svarta träningsbyxor, 4 brottarlinnen i olika färger en storlek större än jag brukar, dom var väldigt långa så dom kan magen verkligen växa i! Allt från H&M, utom brottarlinnena som var från Gina.

Efter att ha shoppat lite gick jag o Sanna till espresso house o drack mumsig chai latte o åt mumsiga toast o tjötade i timmar. Det var superskoj! Kul att ha en riktig tjejkompis här i Gbg som man kan göra lite roliga grejer med o inte bara festa med. Är ju inte direkt i det tillståndet om man säger så.. Hehe 😛

Relaterade Inlägg

2 Kommentarer

 1. Angélica

  Men vilka fina kläder du hittat! Sist jag var gravid vägrade jag Mammakläder förutom 1par jeans som jag sällan använde bara för att jag aldrig hittade något snyggt…
  Envisas med att fortfarande använda mina jeans bland folk och sedan hoppa i mjukisar eller leggins när jag kommer hem 😉
  När i mars är du beräknad?

  Svara
  • Emma

   Jag var faktiskt orolig för att ja inte skulle hitta fina kläder, men jag har hittat en hel del på H&M faktiskt, sen har jag inte letat nån annanstans än. Men toppar/tröjor kan man ju hitta bland vanliga icke-gravida kläderna också.

   Mjukisar är gott att ha hemma iaf, men mammabbyxorna jag har köpt är lika sköna som mina mjukisar nästan så jag har slutat byta om 🙂

   Jag är beräknad till 15:e mars enligt mig själv och 16:e mars enligt min läkare och 18:e mars enligt min barnmorska. Så jag bestämde mig för 15:e mars, känns som jag räknade mer nogrant, plus att ultraljudet visade att min beräkning stämde när jag var i vecka 11. 🙂

   Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här