Dagens outfit

Inte lika snygg i håret som jag var imorse, men jag vill visa mina nya kläder som jag hade på mig idag 🙂

Dom beiga byxorna och den korallröda toppen som jag köpte på H&M igår och halsbandet är ett gravidsmycke. Gör ett eget inlägg om det för det är jag riktigt stolt över 😀

Förresten, jag kände mig dösnygg på jobbet idag, det är verkligen en superkick att ha nya kläder o dessutom att vara gravid, man känner sig dösnygg! Iaf jag…!! Imorgon ska jag gå o simma med några tjejer på jobbet, då kommer jag nog inte känna mig dösnygg… magen är liksom inte sådär perfekt rund än, utan mer degig, mammabyxorna liksom rundar till den.. 🙂

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här