Ryggpremiär i ErgoBaby Adapt!

– Samarbete –

Det enda som är dumt med att bo på tre våningar är att det är så meckigt för mig när jag ska städa och måste bära upp eller ner saker. Isadora vill ju helst se mig hela tiden och så fort jag försvinner upp/ner i trappan så blir hon ledsen. I början väntade jag med att städa tills Jair kom hem för då kunde Isadora vara med honom när han lagade mat, men idag testade jag att sätta Isadora på ryggen i min ErgoBaby Adapt och det funkade ju kanonbra! Nu kunde jag till och med bära trådbackarna med rena kläder från källaren utan att hon skrek sig förtvivlad pga att hennes mamma försvann ur hennes sikte 🙂

   
   
Jag vet inte hur det är med er, men jag använder fortfarande min ErgoBaby väldigt mycket, minst ett par gånger i veckan, även fast jag inte alls är en “sjalare”. Jag har alltid med mig den när vi ska på utflykt eller på event för då måste man oftast parkera vagnen nånstans och då är det lättare att bära Isadora i selen än att gå runt och bära henne på höften. Jag tycker det är jättemysigt att bära, men jag föredrar ändå att rulla vagn när vi ska till stan och det beror på att jag tycker det är svårt att packa lätt. I den här åldern som Isadora är i just nu så är man ju beroende av skötväskan och den blir alltid såååå tung och då är det skönt att kunna hänga den på vagnen. Men jag har funderat lite på hur alla sjalare gör? Har man en liten lätt ryggsäck med sig som man bär i handen eller fram på magen om man har bebis på ryggen eller hur gör man?

Förresten, alla ni som har ErgoBaby Adapt, ni glömmer väl inte att byta inställningen allt eftersom er bebis växer? Isadora börjar redan närma sig den tredje och sista inställningen. Hon är 68 cm nu och när hon blir 71 cm är det dags att byta igen 🙂 Isadora var 12 veckor när vi bytte till inställning nummer 2, då passerade hon 61 cm som är gränsen för att byta till inställning 2.

byta-installning-ergobaby-adapt

/Samarbete med ErgoBaby

Relaterade Inlägg

7 Kommentarer

 1. Sofie

  Jag är sjalare 🙂 har gjort så vi har en liten ryggsäck med oss som man orkar hålla i en hand om jag bär på rygg och man kan ha ryggsäcken på sig om jag bär på mage. Ute läge tar jag med en vagn 🙂
  Bär mer än jag kör vagnen 🙂

  Svara
 2. Marie Alvas mamma

  Bilden längst ner när Isadora kikar fram bakom ditt hår är ju bara fööör bra. Så himla gulligt ser ut som hon sträcker sig för att verkligen se vad du gör <3

  Svara
 3. Therese

  Mysigt. Kan du inte visa hur den ska sitta på ryggen? Har själv en Ergobaby och min tjej är ca 1 månad äldre och jag bär varje dag på magen. Men på ryggen har jag inte riktigt lyckats få till det bra, utan får mest ont i ryggen väldigt snabbt.

  /Therese 🙂

  Svara
 4. Johanna

  Åh jag måste också testa ryggläge! Iris och Isadora verkar vara väldigt lika i storlek. 🙂
  Jag bär varje dag. Söver i selen minst en gång om dagen, det är typ lättaste sättet att få henne att somna.

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här