Varför det inte kommer någon vlogg?

Nu sover hela huset och jag sitter här på soffan och sover nästan jag också. Dagen har gått sååå snabbt, för snabbt! Nu ikväll var jag iväg på ett event för bloggare och PR-bolag som anordnades av Influencers of Sweden. Det bjöds på lite mat och en paneldiskussion med intressanta ämnen som smygreklam, bloggares värde på nätet och lite annat smått och gott. På minglet efteråt så knöt jag en ny kontakt som jag tror kan leda till något riktigt grymt! Ikväll kom även min “Vlogg” på tal. Jag gjorde ju några stycken vloggar i somras och sen slutade jag bara tvärt. Det var inte riktigt meningen att sluta, det bara blev så… :-/ Jag hade inte tid att redigera på en gång och jag upptäckte att det tar så mycket längre tid att redigera om det går för lång tid mellan inspelningen och redigeringen för då måste man kolla på allt material man har innan man kan börja redigera. Och bara att titta igenom allt material för en dag kan ta 2 timmar!

Men jag vill verkligen fortsätta vlogga. Jag tycker det var himla roligt och jag tycker fortfarande att det är roligt att titta tillbaka på vloggarna. Det hade varit bra att gå nån kurs i videoredigering. Det tar ju extra lång tid för mig eftersom jag inte är så bra på att redigera. Det hade också varit grymt om jag kunde skaffa ett bättre redigeringsprogram – mitt hänger sig hela tiden. Jag hoppas att det kanske blir lite mer tid för att göra vloggar efter jul. Så fort jag får tid så ska jag i alla fall ge mig på en ny vlogg 🙂

Men nu ska jag sova, ögonen håller sig knappt uppe längre – herregud så trött jag är!!

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här