På väg mot ett spännande möte

Nu är jag på väg mot ett spännande möte! Detta får mig att pirra lite i hela kroppen! Jag ska göra något nytt och lite läskigt, men jag vill inte avslöja vad riktigt än. Jag funderar faktiskt på att inte säga något alls innan jag har gjort det, bara för att ingen ska övertala mig eller göra mig osäker på mitt beslut. Just nu är det 3 personer i hela världen som vet vad det handlar om. En tyckte att jag var knäpp (min mamma), en annan tyckte jag var lite knäpp men sa att det är ok (Jair) och den tredje sa ”go for it” (min pappa)! När jag pratade med min mamma så blev jag faktiskt lite osäker, men nu när det har har fått smälta in i ett par veckor så känns det helt rätt och inte alls läskigt längre! Jag vet precis vad jag vill!

 

  

Relaterade Inlägg

7 Kommentarer

 1. Marie Alvas mammas

  Gissa om du gör oss läsare nyfikna nu. Du måste berätta mer. Lycka till och härligt att du följer din egen vilja.

  Svara
  • Emma - På Smällen igen!

   Hehe!! Jag förstår det! Men ni kommer absolut få veta om cirka en månad 🙂 Jag är så exalterad att jag nästan spricker!!!!

   Svara
  • Emma - På Smällen igen!

   Ja 🙂 det ska bli spännande att se om ni tycker ”wooow” eller att jag är en ”knäppis” 🙂

   Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här