Ont som f*n!

Alltså den här tand/afte-värken eller vad det nu är för nåt är hemsk! När smärtstillande går ur så ligger jag som en döende och det verkar inte blivit nåt bättre heller. Tidigare idag var jag tvungen att sova bort smärtan. Lucas satt då jämte mig och spelade på paddan och Isadora sov i vagnen. Jag sover aldrig på dagtid annars, men idag var det kris. Tur att Lucas är så himla förstående, han sa tröstande “det blir bättre mamma, det blir bättre annan dag, det blir bättre onsdag”. Lilla hjärtat!

Idag tog jag i alla fall tag i mig själv och ringde till tandläkaren så nu får dom kolla vad det är för fel på min mun. Just nu verkar värktabletterna så nu känns det ganska okej. Jag har funderat massor på om jag ska träna idag eller inte. Jag minns att tandläkaren har sagt att man inte ska träna direkt efter att man har opererat bort en visdomstand, men samtidigt känns det som en lam ursäkt att inte träna för att man har ont i munnen haha! Och lama ursäkter och kassa träningskompisar brukar vara mina största motivationsdödare så jag bestämde mig för att gå och träna i alla fall 🙂

Men först blev det en semla, det är ju ändå fettisdagen haha 🙂

Relaterade Inlägg

4 Kommentarer

  1. Tigermamman81/BebisHalleby

    Fast att man inte ska träna har nåt med hur de har tagit bort visdomstanden, för måste de lägga ett snitt räknas det som operationssår & då finns en risk för att träningen frestar på dör mycket på det som ska läka.
    Så sa tandläkaren iaf till mig när jag tog bort min, å andra sidan hade jag fått lugnande så jag var inte i träningsskick ändå. ?

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här