Kanarieöarna

Sommarsemestern bokad!

Tjooooohoooo! Nu har vi bokat en resa till Lyckliga Bahia haha 🙂 Ja, alltså till Bahia Feliz på Gran Canaria som betyder Lyckliga Bahia på portugisiska 🙂 Det roliga är att Jair kommer från Bahia i Brasilien så att åka till lyckliga Bahia känns ju som pricken över i:et 🙂 Det blev en all inclusive till hotellet Playa Feliz i hotellkomplexet. Jag är såå exalterad, nöjd och glad!


Jag är supertacksam för alla era tips 🙂 Jag har gått igenom allihopa och kollat priser. Jag var väldigt inne på Arguineguín Seafront också, men det kostade cirka 5000 kr extra och jag ville gärna ha all inclusive så därför slutade det med Bahia Feliz.

Nu i efterhand, med facit i hand, så skulle vi bokat för två veckor sen. Priserna stack iväg med 4000 spänn en vecka innan löning, så himla konstigt. Men det var ju väldigt nyligen som vi bestämde oss för den här resan så jag kunde nästan inte gjort på något annat vis. Men, men, huvudsaken är att resan blir av 🙂

Jag har redan berättat för Lucas som även han blev väldigt exalterad. Jag vet att det är lite dumt att berätta om en sån här resa så lång tid innan, men vi pratar mycket om resor här hemma. Vi pratar ju om Brasilien också och jag vill att han ska få vara med och planera och längta också. Lucas har suttit och kollat på olika TUI bamseklubb-videos på Youtube ända sedan jag berättade om Bamseklubben. Det här kommer bli såååå bra!!!! 🙂

6 Comments

  • li

    vi var som sagt (skrev det i ditt förra reseinlägg) där för tre v sen. bodde på orquidea (grannhotellet) jättebra och barnvänligt! önskar vi kunnat stanna längre så längtar alltså redan tillbaka! vi firade också mi 30årsdag där.
    inte så badvänligt i havet då detvär mkt sten men finns vissa ställen man kan kliva i på och smidigt att ta sig med buss till and r a ställlen. plus kolla om er all inc ger er möjlighet att äta en kväll på en av tapasrestaurangerna, välvärt ett besök!

  • Vanja

    Vi var på det hotellet förra året! Inte särskilt barnvänligt att ta sig till havet och bada. Men poolerna fungerade toppen. God mat och mycket att välja mellan. Kändes inte jättelyxigt som vi hade förväntat oss. Det var ok inte mer. I vårt all inklusive ingick en middag på tapasrestaurang en som ligger på området. Rekommenderas att boka det direkt så det inte blir fullt. Var flera som bokade typ sista kvällen och då var det redan fullbokat. Så boka först dagen till den dagen ni vill äta! Man får även äta på grannrestaurangen som är lite mindre. Helt ok hotell.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.