Fitnessfighten och mammashape dag 23 – resultat hittills

Nu är vi inne på dag 23 i vår lilla kamp mot fettcellerna 🙂 Det går bra med kosten men dåligt med träningen. Vi var jätteduktiga första veckan, men sen dess så har träningen blivit allt mer sällsynt. Man skulle ju kunna tro att vi skulle bli mer motiverade när vi såg att vi började gå ner i vikt, men det var tvärtom :-/ Både jag och Jair gick ner i vikt bara av kostomställningen och då blev vi lite lata tror jag. Jair vägde sig idag och han har gått ner 5 kg och han kommer nu i ännu ett par av sina shorts som han aldrig trodde skulle passa igen. Själv har jag gått ner 2 kg nu och hade väl egentligen hoppats på lite till innan Mammashape är slut, men om jag inte går ner mer så beror det ju säkert på att jag inte tränar… Jag tänker hela tiden att jag ska skräpa mig, men ni vet ju hur fullspäckat mitt liv är, det är svårt att få orken att räcka till allt utan att göra avkall på något. Vad som är bra är i alla fall att varken jag eller Jair är stillasittande till vardags – värre hade det varit om vi struntat i träningen efter suttit stilla hela dagen på jobbet.

Även om jag inte går ner mer än 2 kg så är jag förbannat nöjd. Min kropp har avsockrats och jag kommer hålla mig borta från Fun Light och sånt som jag hade som last förut. Jag kommer fortsätta med dom mindre portionerna och mellanmålen och en del av recepten. Jag har varit och tecknat träningskort så efter flytten så kommer jag köra igång med träningen igen, fast på gymmet. Jag tycker bäst om att träna pass på gymmet och blir mer motiverad av det. Jag kommer satsa på 2-3 gånger i veckan till en början.

Om ni vill haka på min träningsmånad så har jag en grym rabattkod på 25%! Ange kod PASMALLEN25 så dras 25% av när ni köper ett program på World of Shape ?

Det händer mer och mer på måtten nu 🙂 Kolla in bilden!!

/samarbete med World of Shape

Relaterade Inlägg

4 Kommentarer

 1. Mia

  Jag drar igång imorn! Jag hoppas verkligen jag kan hålla detta för jag är så nyfiken på resultaten efter 30 dagar. Dessvärre har jag så dålig karaktär i vanliga fall… Men det är väl bara att bita ihop ?

  Svara
  • Emma - På Smällen!

   Kom igen! Bit ihop och kör åtminstone tills du börjar se resultat 🙂 Sen när du ser om det funkar eller inte, då avgör du om du ska fortsätta eller inte 🙂 Med största sannolikhet så kommer du blir mer motiverad att köra på då 🙂 Jag blev det fast bara med kosten, inte med träningen hehe 🙂

   Svara
 2. Sarah

  Hej!
  Jag undrar vad skillnaden varit för dig och Jair i de olika programmen. Är maten samma men träningen olika?

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här