Okategoriserade

Obegränsad lagring för dina foton med Kiliaro

– Samarbete –

Jag har precis rensat och tömt både kameran och mobilen på bilder inför vår resa till Portugal om 1,5 vecka. Min mobil är alltid full med bilder och det börjar bli ganska så tröttsamt att sitta och ta bort appar och videos bara för att kunna ta några fler bilder. Jag har funderat många gånger på om jag inte bara skulle gå till 3-butiken och köpa en ny telefon med massor av utrymme för det här går ju inte, men samtidigt så känns det så onödigt med en till månadsutgift nu när min mobil är fullt fungerande… Men idag testade jag en app som heter Kiliaro och jag tror verkligen att den är lösningen på mitt problem!

  
Appen fungerar som ett externt minne till telefonen fast med obegränsad lagring! Jag kommer alltså aldrig behöva radera en enda bild till om jag inte vill! Bilderna laddas automatiskt upp så fort jag öppnar appen och sen kan jag välja att ta bort bilderna som är uppladdade på Kiliaro från min telefons minne genom ett knapptryck! Bilderna ligger snyggt sorterade i en tidslinje under år och månad i appen och information som geo-taggning ligger lagrat tillsammans med bilderna.

Det som gör att Kiliaro sticker ut från andra liknande tjänster som t.ex. Dropbox är att Kiliaro är speciellt utvecklad för foton och filmer. Jag tycker faktiskt det känns som att sitta och bläddra mellan bilderna kamerarullen i min telefon – såpass användarvänligt är gränssnittet! Men det bästa måste ändå vara priset! Kiliaro kostar inte mer än 19 kr i månaden (9 kr i månaden för er 😉 ) och då får man obegränsat med utrymme! Jag tror inte det finns någon annan tjänst som ger obegränsat med utrymme för så lite pengar.

Bra att veta om Kiliaro är också att bilderna aldrig komprimeras vid uppladdning och att bilderna aldrig kommer säljas vidare. Bilderna ligger tryggt på mitt Kiliaro-konto tills jag behöver dom och jag kan hämta och ladda upp bilder från vilken enhet som helst, iphone, android-telefon, paddan eller datorn. Det går även att dela med sig av bilderna till vänner och spara ner eller radera. Det enda som jag saknar är en funktion för att radera flera bilder åt gången inne i appen, men det gick enkelt att göra via datorn istället.

Om ni är intresserade att testa appen så kan ni registrera er och prova i 30 dagar gratis. Om ni sedan vill fortsätta använda Kiliaro så får ni obegränsad lagrning för ynka 9 kr/månaden om ni anger rabattkoden ”Kiliarojul”. Koden gäller t om 31 jan 2017 så vänta inte för länge 🙂

/I samarbete med Kiliaro

3 Comments

    • Emma - På Smällen!

      Hej Rutger! Jag har suttit och letat efter den funktionen nu jag också och hittar faktiskt inte den. Men det går att högerklicka på bilden och välja ”spara som” men det borde ju finnas en funktion för att ladda ner fler bilder på samma gång till sin dator. Bäst är nog om du kontaktar supporten om du listar ut hur man gör får du gärna höra av dig 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.