Nytt besök hos BM idag

Idag är det dags för besök hos barnmorskan igen. Det ska verkligen bli spännande att se vad symfusmåttet landar på den här gången. Jag är själv övertygad om att magen är högre upp så jag gissar på 28 cm i symfusmått. Jag är också nyfiken på järnvärdet. Jag har ätit mer järntabletter sen sist, istället för varannan eller var tredje har jag ätit varje dag och så har jag en till craving – leverpastej! Det borde ha gjort lite med järnvärdet kan man tycka!

Lucas ska följa med den här gången också, han var så duktig sist så det blir nog inga problem. Det är lite kul när han är med tycker jag. Och jag tror att det blir lite mer på riktigt för honom också när BM mäter magen och lyssnar på bebis hjärtljud.

  

Här i Göteborg regnar det och vädret är supertrist! Jag har verkligen ingen lust att gå ut alls :-/

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här