Ny vikt igen

Underbart! Det går bra för mig! Nu är det bara 1,1 kg kvar och mindre än 6 veckor kvar tills vi åker till Brasilien! Med all säkerhet så är det väl lite muskler jag har tappat nu också i och med mitt träningsuppehåll på 3 veckor! I slutet på veckan när jag är klar med den där nedrans fotoboken så ska jag träna igen. 🙂

20131118-145520.jpg

Men för mig är det struntsamma om det är muskler eller fet jag går ner just nu. Visst är det snyggare att ha mer muskler och mindre fett, men det känns också väldigt viktigt att nå sitt mål. Det är faktiskt världens kick! Snart så! Bara 1 ynka kilo kvar!

Relaterade Inlägg

2 Kommentarer

  1. Linda

    Tänkte tipsa en bra träningsblogg. Läs Ida Wargs träningsblogg. Hon har en väldigt sund syn på hälsa och grymt snygg kropp. Så kanske du blir inspirerad till att strunta i vågen och ha resultat som målsättning i stället 😉

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här