Tredje graviditeten

Nu tillhör jag och bebis specialförlossningen!

Wiiiiie äntligen vecka 22+0! Nu är jag alltså i vecka 23 och jag är välkommen till specialförlossning om något skulle hända eller om jag får blindtarmsinflammation igen. Hoppas inte! Men det känns ändå tryggt att få komma dit om nåt händer och bebis kan faktiskt räddas!!! Men lilla bebis därinne, du är INTE välkommen ut än! Njut du av lugnet därinne, väx till dig och kom ut i april! Ingen stress! Mamma njuter av att känna dig inifrån ett tag till <3   
Det här är faktiskt en väldigt viktig milstolpe för mig. Säkert för alla, men lite extra för mig eftersom jag har sån skräck för gynakuten här i Göteborg. Jag har ju blivit ganska så dåligt behandlad där när jag var mitt uppe i en av dom värsta sorgerna i mitt liv. Men jag ska säga också att jag har fått reda på att världens BÄSTA barnmorska jobbar där nu såååå himla bra! Hon kommer förbättra det stället bara genom att sprida sin energi!

Nästa milstolpe är om 26 dagar då jag går ner på tvåsiffrigt! Herregud! Har tiden verkligen gått så här snabbt!?!

  

2 Comments

  • Johanna

    Grattis! Jag förstår dig. Jag har varit på gynakuten bland annat när jag fick reda på att jag höll på att få missfall (hade gått 14 fulla veckor och hade äntligen slappnat av och börjat längta till framtiden). Också dåligt behandlad. Men detta var i Stockholm. Blev dock mycket bättre bemött när jag kom in med blindtarmen i den här graviditeten. Men bara tanken på att behöva åka dit… huh!

  • Anna

    Hej! Hur har din hy blivit under graviditeten ? Har läst att du haft problem med det innan? Har det blivit bättre? Hade varit kul om du skrev om det. Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.