Okategoriserade

En tidigt julklapp från Lipfish!

Vet ni vad?! Jag blev sååå himla glad! Lipfish som sponsrar dagens lucka med ett babypaket värde 2003 kr har skickat en jättefin liten present till Lucas! Bloggjulkalendern är ett jättejobb jag gör varje år och jag får oftast inget för det alls. Jag gör det enbart för er skull och i hopp om att någon/några nya läsare ska hitta in och stanna kvar såklart! Jag tycker att det är jättekul att kunna göra detta för er läsare, att få ge något tillbaka till er som tack för att ni följer mig, kommenterar och peppar m.m.

Men nu när jag fick det här fina paketet från Lipfish så blev jag lite extra glad! Lipfish har så himla fina, sköna, färgglada, lekfulla och lekvänliga kläder! Kläder som verkligen är för barn! Jag tycker det är jättegulligt när bebisar och småbarn är uppklädda och ser ut som små farbröder, men till vardags vill jag ha lekvänligt på mina barn. Gärna mjukis eller mjukis-jeans som inte stramar. Jag minns hur mycket jag hatade jeans och hängslebyxor när jag var liten, det gick ju inte att röra sig riktigt utan att det stramade. Det var säkert fint, men inte lekvänligt för 5 öre!    Lucas byxor från Lipfish är mjukisbyxor i velour. Mudden längst ner är vikbar så att byxorna ska kunna användas längre tid utan att bli för korta. Kanon! Tröjan är dundersöt! Det är en liten groda som åker luftballong och luftballongens sandsäckar är påsydda efteråt så dom går att lyfta på eller hur man nu ska förklara 🙂 Många av Lipfish-kläder har den typen av detalj och det gör ju att deras plagg blir lite extra roliga för barnen 🙂

Jag var precis inne på Lipfish hemsida, jag bara mååååååste dela med mig av ett hett tips nu till jul! Lipfish har satt ihop några riktigt fina julpaket till superbra priser! Bara 199 kr för byxa och jultröja! Jag var på väg att slå till, tills jag såg att Lucas storlek inte fanns, typiskt! Ni hittar julpaketen HÄR!
20151210-225854-82734324.jpg

2 Comments

  • Sara Bengtsson

    Tänk om de hade vuxen storlekar, kläderna ser ju så grymt skön ut så att man vill ha dom själv! 🙂 Lucas blev jättefin i sitt set! (Luftballongtröjan är nog min favorit i deras sortiment)!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.