Okategoriserade

Värmeutslag från blöja

Minns ni värmeutslagen som jag visade er när vi kom hit. Ni tyckte vi skulle gå till läkarn istället för att grubbla på vad det kan vara. Jag är ganska säker på att det är värmeutslag. Dom kommer och går och är bara i blöjområdet, bak på rumpan. Alltså bara där det jämt är som varmast. Lucas sover ju på rygg eller på sidan och sover i vagnen etc. Det blir jämt mest svettigt på ryggen så det är inte så konstigt att utslagen bara dök upp bak på rumpan.

Nu när vi har varit här så har jag inbillat mig att dom inte har kommit upp lika snabbt. Han hade utslag när vi kom hit och sen försvann dom och kom upp igen, men sen dess har dom varit borta. Jag tror att dom inte har kommit tillbaka lika mycket här för att vi har luftkonditionering i rummet på natten och för att få knappt använder vagnen. I vagnen sitter han ju fast och ryggen blir varm och svettig.

En annan sak också för utslagen har vi hela tiden använt Inotyol-salva. Utslagen har försvunnit men det har tagit några dagar och direkt när de ena utslaget har gått bort har ett annat poppat upp. När vi kom hit så tjatade Jairs kompis på oss att köpa Bepanthol. Jag tyckte inte att den salvan var så bra när Lucas var röd i rumpan så jag var skeptisk men när han insisterade och till och med körde oss till Apoteket så var vi ju tvungna att prova och köpa den. Jag är jätteglad för det, för den funkade såååå mycket bättre!!!

Nu är Lucas rumpan utslagsfri, men så här såg den ut för några veckor sen!

20140415-115118.jpg

3 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.