Julkalender

Lucka 11 är öppen!

Godmorgon underbara läsare!

Idag är det fredagmorgon, så härligt! Och idag öppnar vi lucka 11 som är en riktig WOW-lucka!

Pasmallen blogg julkalender lucka 11
Foto: FotoLiselotte

Lucka 11 sponsras av barnklädseföretaget Lipfish som är supergenerösa och sponsrar med ett babypaket i storlek 50/56-62, värde 2003 kr! Tror ni mig om jag säger att jag är avundsjuk på vinnaren? Haha!!!

20151121-212524-77124991.jpg

Det enda ni behöver göra för att delta i tävlingen är:

 • Tipsa om min julkalender på valfritt socialt medie, detta behöver ni bara göra EN gång. Då får ni vara med i alla kalenderns tävlingar. När ni tipsar ska ni länka till min blogg! Skicka med länk till ert tips eller maila en print screen till pa.smallen@hotmail.se Läs mer om hur ni kan tipsa HÄR!
 • Kommentera inlägget och berätta vad du tycker är extra fint/roligt med Lipfishs barnkläder.
 • Svara på utslagsfrågan: Bebis i magen har faktiskt en snutte från Lipfish 🙂 Hur många fler snuttar har vi till bebis tror ni? OBS! Jag räknar inte Lucas snuttar!

OBS! Tävlingen avslutas idag klockan 21.00!
Vinnaren avslöjas på bloggen, inget vinnarmail kommer skickas ut så se till att hålla utkik så att ni inte missar er vinst!

Lycka till!

Psst! Följ gärna @Lipfish på instagram!

72 Comments

 • Linnea altenborg

  Men åhhh vilken underbar vinst!
  Skulle jag vinna så skulle lillebror i magen få detta

  Jag älskar Lipfish kläder då dem är såå otroligt färgstarka och jag tycker det är super fint på barnkläder,dem är även sååå otroligt mjuka i materialet.
  Sedan så tycker jag att djurtrycken är helt underbara på plaggen,dem har verkligen tänkt på vad barn tycker om.

  Jag tror att ni har 3st snuttar totalt till bebisen

 • liselotte

  Vilken fin vinst! Jag älskar deras kläder för de har härliga färger och dessa figurer med hängande ben, svansar m.m är ju helt underbara. Svår fråga, men kan väl inte vara alltför många, en till kanske, så totalt två stycken.

 • Hannah Noren

  Ansikter på kläderna och filterna ser så go och snäll ut för en bebis att kunna gossa med. Fantastiska pris idag! Jag gissa att bebisen få 3 snuttar totalt.

 • Rebecka H

  Jag tycker de är extra roliga eftersom att de är färgglada och har klädesplagg i en mängd olika klara fina färger. Jag tror att bebis i magen har totalt 2 snuttefiltar (dvs en utöver denna).

 • Jeanette Ågren

  Jag tycker att deras snuttefiltar är extra fina med alla klara och fina färger. Dessutom är de annorlunda emot de andra som man hittar på nätet.
  Jag hoppas verkligen på att vinna detta pris.
  Jag tror att ni har 2 inklusive den som du redan nämnde.

 • Madeleine W

  Ååh, vilket drömset till min lilla kille i magen! Han skulle lätt komma ut med ett leende på läpparna om han fick inleda livet i dessa kläder! <3

  Jag tror lillvännen i din mage har 3 st snuttefiltar inkl den du nämnde 🙂

  // @maddieochlilly

 • Emelie Sundén

  Jag gissar på 3! Gillar dessa då de har färgstarka kläder som är något ja verkligen älskar! Sådan härlig vinst drömmer man att få ta del av ✊

 • Fröken M

  Åh vilken dröm Lucka! Jag älskar lipfish och tycker deras produkter är superhärliga! Glada figurer och fina färger känns som en oslagbar kombination! Att man sedan kan vifta med en svans eller liknande är genialt!

  Svaret på frågan tror jag är 3!

 • Alexandra A

  Jag gissar på att ni har 4 snuttisar till bebis 🙂

  Figurerna och färgerna på kläderna är bara för härliga, jag gillar att det är lite annorlunda kläder än vad man ser i affärerna. Lillebror som kommer i februari hade blivit glad över ett sånt här paket (eller hans mamma hade blivit glad) ;D

 • Karin G

  Åh har varit in och tittat på deras kläder flera gånger. Dem är så himla fina och färgstarka. Men då ekonomin inte tillåter just nu så har det inte blivit några kläder från dem än.
  Jag tror att bebisen har 5 snuttisar

 • Julia M

  Ååh vilken lycka det hade varit att vinna denna luckan! Jag älskar lipfish! 😀 Deras färgglada och fina kläder är en sån kontrast mot många ”tråkiga” enfärgade och monotona barnkläder. Detta set hade garanterat livat upp bebis garderob 🙂 jag tror att du utöver snutten från lipfish har 2 snuttar till lilla bebis i magen!

 • Malin

  Jag tycker att de starka och klara färgerna på Lipfish kläder är så fina. Barn ska vara färgglada tycker jag.
  Bebisen har nog 3 snuttefiltar gissar jag.

 • Jenny Olsson

  Det jag tycker är extra kul är just att ben och armar hänger utanför plaggen! Perfekta att pyssla med när man måste sitta still!! Gissar på 4

 • Gunnel

  Jag tycker att det är roligt att de har ben osv som hänger löst, det är ju kul för bebis att pilla på och dra i.
  Jag gissar på att du har en ytterligare snutte (alltså två totalt med Lipfish-snutten)

 • Sara K

  Helt fantastiska kläder har de, och så extra fina just för att de har utstickande detaljer och så klara fina färger som jag är så dålig på att köpa själv!

  Jag tror lillen i magen har 3 snuttar totalt.

 • Elin Hansson

  Jag gissar och hoppas på att ni ”bara” har 1 än så länge!

  Jag tycker Lipfish har så fina och fräcka färger samt detaljer. Inte alls sådär bebis neutralt och trist utan roliga plagg. Genomtänkta på många sätt och vis!

 • Petra Mary-Anne

  Men åhhh…
  Till mina tvillingar i magen hade det här varit alldeles galet perfekt! Förstår att du blir avis på vinnaren, jag också… Håller nu alla tummar och tår…. Tvillingarna håller också sina tummar och tår…. och storebror håller sina, och pappa och gosedjuren, och till och med dammråttorna håller tummarna för de har jag inte hunnit jaga bort på ett par dagar nu…

  Jag gillar och delar på FB sedan tidigare alias: Mary-Anne Christensen
  https://www.facebook.com/petra.christensen.9

  Lipfishs färgstarka barnkläder sticker verkligen ut,
  det är som att alla figurerna säger TITT UT!
  De hänger och dinglar så att den som bär dem kan klämma och känna
  sedan ler de så glatt & mitt betyg är en träffsäker FEMMA!

  Nu till den där svåra gissningen, kan det vara så att det finns en snuttefilt till så att totalen blir TVÅ!

 • Malin

  Grönt är min favoritfärg så detta set från Lipfish hade ju passat perfekt. Min pojke har uteslutande gröna ytterkläder hehe. 🙂
  Gissar på 2 snuttar.

 • Sara | Vardagen hos Tingvall

  Jag älskar LipFish för deras starka färger och roliga figurer, speciellt den gröna med apan och de är så mjuka och mysiga. Tror att ni har tre stycken snuttar till bebis 🙂

 • Anita

  Vilken kanontävling!
  Jag gillar och delar din julkalender på FB med namnet Anita Christensen. Gjort tidigare.
  https://www.facebook.com/anita.christensen.167

  För en blivande mormor med fullt engagemang,
  scannar man marknaden för barnkläder minsann,
  Lipfish är ju som en färgsprakande saga i sig,
  & att benen hänger i vädret öppnar världens leende hos mig,
  Det ska vara glatt, det ska vara roligt, det ska vara färgstarkt & kul,
  tänk om jag fick överraska min dotter till jul,
  visst vill man hjälpa och visst vill man vara där,
  & jag vet att dottern skulle älska de här,
  Som mormor är det lätt att man köper för mycket och lägger sig i,
  det måste jag verkligen försöka att låta bli,
  men Lipfish är ju verkligen en värld av glädje och en sötchock i sig,
  det skulle bli en underbar julklapp ifrån mig!

  Gissar på att detta är den första snutten, alltså att lilla bebisen har EN, och hoppas på tur!

  Sedan har jag ett litet önskemål till dig att skriva om. Som mormor är det ibland svårt att veta var gränsen går och hur mycket man ska vara där och hjälpa. Man vill ju så mycket men vill samtidigt lämna den lilla familjen ifred. Hur upplever du att en bra mormor/farmor/morfar/farfar ska vara? Är så nervös att man ska göra för mycket/för lite.

 • titti s

  Tror ni har 2 snuttar till bebisen. Lipfish är ett nytt märke för mig. Hade ett plagg till min dotter som hon gillade då det gick och dra och känna på motivet på magen. Man kan alltså ”prata” med barnet genom trycket. Lek och fina kläder win win för alla

 • Josefine

  Åh vilken fantastisk vinst! <3
  Skulle vilja vinna till mitt första barn som är beräknat till den 28 mars. Kläderna är färgglada och lekfulla, precis som han kommer vara!

  Jag tror att du har tre snuttar till bebis i magen, för det har jag

  Har tipsat på min Instagram (JojoNilsson) och håller tummarna på att vinna fint till bebis! Kram och tack för en bra blogg!

 • Linnéa

  Jag älskar Lipfish kläder eftersom de är mjuka, roliga och de har sin helt egna stil. Även om H&M, lindex och alla klädaffärer säljer helt underbart fina kläder är det kul att ha något som sticker ut från alla andra bebisar.
  Jag tror du har 4 snuttefiltar i totalt till bebisen!

 • Caroline

  Åh de har så fina kläder! Jag älskar att de är så färgstarka och deras mönster är så himla fina!

  Jag tror faktiskt att bebis inte har någon mer snutte än den från lipfish just nu 🙂
  Det är ju ett tag kvar ändå 😉

 • Annah

  Det fina med Lipfish barnkläder är dels de fina glada färgerna, men även att det är BARNKLÄDER & inte uppdelat efter tjej/kille. 🙂

  Jag tror att liten i magen kan ha 4 snuttisar

 • Sara Bengtsson

  Jag gillar deras kläder just för att det ser ut som om man faktiskt frågat barn hur dom vill ha sina kläder! Färgglada, lite barnsliga och löjligt söta!
  Jag tror att du har tre snuttar till, alltså fyra sammanlagt till den lilla! 🙂

 • Mari B

  Det som gör det att jag gillar Lipfish är att det står ut. Och med det menar jag att tex grodans ben sticker ut och hänger löst. Och även är ”trycken” dit sydda i velour vilket innebär att barnet kan känna trycket med handen vilket är populärt.

  Jag tror bäbis har totalt 4stycken snuttar dvs tre till om man räknar bort den från Lipfish.

 • Maja

  3 snuttefiltar!

  Förresten, du som gillar fina grejer och märkesprylar precis som jag.
  Jag har gått med i en undersökningssite där varje undersökning ger poäng att handla märkesvaror för. Allt från Kähler till Georg Jensen kan man plocka ut för poängen. Det är helt gratis och man kan få ihop till så jäkla mycket fint. Hittade länken här där det finns mer att läsa om det. Rekommenderar starkt! http://goo.gl/BepLJk

 • Helen

  Gissar på 4st ❤️ tycker dom är så himla mysiga och bra material som gör det lätt att röra sig i. Färgglada och stora djurmotiv som gör att barnen älskar dom ☺️ Skulle ge det till min bästa kompis som väntar en liten som även kommer bli mitt gudbarn ☺️

 • Jennifer Nilsson

  Jag tycker de är fantastiska, mest för att de låter barn och bebisar vara just barn och bebisar. De ger en mysig och gosig känsla!
  Jättemysiga kläder och färger. De har varit mina favoriter hittills i bebishandlandet!

  Jag tror ni har 5 st! 🙂

 • Roxanne

  Åh, vad är det att inte älska med deras kläder? De är så fantastiskt färgstarka och söta – enligt mig är de precis som barnkläder ska vara! Visst är det fint med ljusa koftor, blusar och finbyxor men det är såhär barnkläder ska se ut! Dottern ska snart gå över till storlek 56 så det hade varit en perfekt vinst för oss <3

  Jag gissar på 4 snuttar totalt!

 • Johannes Forssell

  Jag tror på 2 snuttar utöver lipfishen.

  Jag älskar att deras kläder är könlösa och barnsliga och att det finns en massa spännande att pilla på på kläderna. De har ju ofta något som ”hänger löst” på kläderna och det blir lite extra roligt för barnen att pilla på! Tummen upp för lipfish helt enkelt!

 • Lisa Wahlberg

  Åh denna vinst hade passat oss. Lipfich har så bra kvalite på sina kläder. Sen alla djurmitiv som är i 3d. Å klara färger.
  Jag hoppas verkligen att du har 4 st snuttefiltar.

 • Viktoriae

  Jag tycker att det är kul att de vågar använda så mycket färg. Det känns som kläderna och motiven har tagit hänsyn till vad barnet gillar och inte föräldrarna vilket är kul tycker jag.
  Jag gissar att bebisen har 6 snuttar

 • SaraJohansson

  Älskar deras färgglada kläder! Hade varit super kul att vinna detta till lillkillen i magen ♡ tycker inte det finns så här färgglada kläder på många andra ställen vilket är tråkigt..
  Tror att bebisen i magen har 3st snuttar totalt med denna du nämde 🙂

 • Sofia blidell

  Jag väntar mitt flrsta barn. Och har som di nämnt i din blogg bara ”söta gubbliknande kläder” 😉 jag tycker ju också det är fint med söta djur och färglada kläder men har bara fastnat för h&ms och lindex söta bodys med insyddaslipsar och söta svart vita djur. Men jag vill ha in mer fina förger och roliga figurer. Det ör precis vad lipfish har 🙂 så håller tummarna.

  Delade din instagram på min instagram (sofiablidell)

 • Carola Berg

  Vore en dröm att vinna dessa underbara kläder! Älskar Lipfishs färgglada kläder som passar alla! Kläder man blir glad av 🙂
  Jag gissar att ni hunnit skaffa 3 st snuttar till bebis 🙂

 • Ellinore med mamma

  Till skillnad från min mamma som nästan bara klär mig i Newbie blev jag och pappa riktigt glada av att se dessa kläderna! Mer sånt i min garderob tack
  Vi tror lille bebben har 3 andra snuttisar

 • Erika Gripenstam

  Jag tror bebisen har 2 snuttefiltar till..
  Jag gillar lipfish kläder för att de är så färgglada samtidigt som de är ganska könsneutrala. En ceriserosa lekdräkt tycker jag känns lika killig som tjejig, om inte mer killig till och med, just för att trycket inte samtidigt är prinsessigt eller blommigt tryck.

 • EN MÖLNBOBOS LIV

  Svar: Jag tror ni har 4st snuttar.

  Det som är så kul med Lipfish kläder och produkter är att de faktiskt tänker på hållbarhet och återanvänder gamla applikationer, ex till sina tavlor och mössor. Sen älskar min Felix lipfish härliga tröjor och övriga kläder.

  Jag hoppas verkligen på tur i din tävling. Vore så underbart att vinna.

  Delat här

  https://annasbloggtavlingar.wordpress.com/2015/12/11/lucka-11-pa-smallen-1112-kl-21/

  Även delat om din kalender tidigare på FB

 • Jennykronholm

  Jag tror att ni har 3 snuttisar totalt.
  Jag blir så glad när jag ser lipfish produkter just för att dem är färgglada och väldigt lekfulla. Sen gillar jag dem ”lösa”, utstickande detaljerna på plaggen.

 • Malin Junghard

  Jag älskar lipfish – plaggen är så roliga, lekfulla och färgglada att man inte kan bli annat än glad när man ser dem! De detaljerna som sticker ut är ju jättekul! Jag gillar också att de är gjorda för barn och inte för ett kön!

  Nu hoppas jag på att ni har 1 lipfish snutte och 3 andra!

 • Emma

  Jag gillar att det är så färgglada kläder, och de roliga figurerna som är kul för barnen. Finns inte på så många andra barnkläder!
  Gissar att ni har totalt 5 snuttar.

 • Maria

  Tycker deras kläder är färgglada och ”barnsliga” vilket många kläder i andra butiker inte är. Barn ska va barn och inte miniversioner av vuxna!
  Jag tror att ni, utöver snutten från Lipfish, har två till.

 • Debbie

  Jag har tipsat om din tävling på min blogg 🙂
  Jag gillar Lipfish för de har så unika produkter. Jag har aldrig ägt något från Lipfish till barnen men nu kanske det blir första gången 🙂 De har härliga färgstarka färger och jag älskar när det är färgglatt! De har de där små detaljerna som man vill ha!
  Jag gissar att du har 4 snuttar till bebisen. Än så länge 😉

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.