Mycket sammandragningar igen

Idag och igår har jag haft lite mer sammandragningar igen, så typiskt! Jag som var så lättad i torsdags över att magen hade varit lugn ett tag, men nu är den stenhård och tungt som ett bowlingklot igen. Jag verkar inte vara stresstålig för fem öre längre, vilket blir rätt jobbigt när man är småbarnsmamma… Jag skulle verkligen behöva tips på hur jag kan varva ner för det är ju inte direkt lättare när jag vet att stress är dåligt för bebis.

Igår fick jag gå och lägga mig en stund och sova, då lättade sammandragningarna lite och idag tog han med sig Isadora till mataffären för att inte riskera att barnen blev osams när han var borta. Dom är verkligen inne i en sån period just nu, särskilt den lilla fröken…

När Victor och Isadora kom tillbaka hade dom med sig blommor till mig! Min älskling, inte en enda vecka har han missat att skämma bort mig med blommor 🙂

Isadora, så fin! Det var hon själv som bad Victor ta dessa bilder på henne utanför blomsteraffären 🙂

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här