Minisim med Aquabarn idag & igår

Vi har varit på Aquabarns minisim både idag och igår. Igår var ordinariekurs, idag var det återsim för att vi missade typ halva förra kursen. Lucas hade ju ögoninflammation 3 av gångerna och 2 av gångerna var det förkylningar. Schysst att Aquabarn låter oss simma igen lite tid från förra kursen om det ändå finns återsims-platser 🙂

IMG_2598.JPG

Innan simmet, i väntan på att få hoppa i bassängen…

Både idag och igår har vi haft lite otur med Lucas sovtider. Han har somnat eller nästan somnat på vägen dit så ni kan nog nästan gissa vilket strålande humör han har varit på på själva simmet. Igår var han på kanonbra humör dom första 5 – 10 minutrena och det gick jättebra att göra dom olika övningarna, men när han skulle upp på land och sen hoppa i vattnet igen så stod han bara kvar på land! Det var fullt med leksaker på land så han stod där och “la leksakerna i ordning”. Ingen fick röra leksakerna, inte ens mamma. När han var färdig så stod han där och vaktade dom och vägrade hoppa i!! Så totalt fick vi kanske 10-15 min i vattnet och 15 min på land….

IMG_2630.JPG

Det blev många många bra bilder med systemkameran idag! På min instagram @pasmallen.nu finns ett litet bildspel 🙂

Idag gick det mycket mycket bättre, men han var ändå inte så pigg på att göra några övningar. Idag hade fått för sig att han BARA skulle simma med en sån där flytkorv… Nästa helg för vi kämpa på lite bättre med att få honom att somna, kanske gå ut en promenad efter lunch så att han somnar i vagen.

Bjuder på en liten video när Jair och Lucas dyker tillsammans 🙂


IMG_2625.JPG

Och här tyckte Lucas att det var nog för idag…

 

 

 

 

 

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här