Okategoriserade

Alla tjejer har: menstrosor, sovtrosor, vardagstrosor, sexy-ass-trosor…

”Alla tjejer har: menstrosor,

sovtrosor, vardagstrosor, sexy-ass-trosor och

idag ska jag ha ligga-trosor”

Jag har aldrig tänkt på det förut, men visst är det så. Klart man inte tar på sig sina finaste, vita sexy-ass-trosor när man har mens!  Nej, nej, då offrar man några sunkigare alt. svarta trosor 🙂 Och sovtrosor är allt annat än string, string skaver i rumpan efter en hel natt haha 😛

På senare tid har underklädsgaderoben fördelats om, kvoten sexy-ass-trosor har blivit mindre och mindre, medan kategorin menstrosor har tagit över gaderoben!! Så ja, nu var det verkligen dags att börja ändra på detta! 3 nya sexy-ass-trosor av märket Doreanse flyttade in i gaderoben i fredags, även Jair fick påfyllt med ett par nya Björn Borg kalsonger. Jag brukar alltid köpa Björn Borg kallingar när jag köper presenter till Jair utan någon speciell andledning…. Eller ja, oftast handlar det väl om dåligt samvete över att jag har spenderat mycket pengar på mig själv hahaha 🙂

IMG_2632.JPG

IMG_2635.JPG

Doreanse är ett nytt märke för mig som jag aldrig har testat förut. Det jag gillar är att dom har många olika trosor i olika färger som har en bred kant som inte skär in i höfterna. Jag valde två svarta och ett par vita med romantisk dekoration på sidorna. Dom sista kanske inte är lika mycket sexy-ass, men det är definitvt ligga-trosor 😉

IMG_2636-0.JPG
Underkläderna, både trosorna och kalsongerna, kommer från Gasello.com

Rubriken till inlägget är en del av twitten som en tjej som heter Emelie Johansson skrev förra året:

menstrosor twitter

HAHAHAHA!! Älskar kommentaren på tweeten från Andreas…!!!! 😀 😛

 

 

Tydligen tycker många tjejer att det är lite skamligt att erkänna att dom har något som heter menstrosor. Ingen behöver erkänna, men gilla inlägget om ni känner igen er 😛

 

9 Comments

  • Emma - På Smällen!

   Hahaha!!! Jair kommenterade också nån gång för ett bra tag sen, att mina trosor var så stora! Då skämdes jag, men nu i efterhand undrar jag om det kanske var mer ett konstaterande än ett klagomål….

 • Johanna

  Intressant! Detta stämmer nog! Förr hade jag det så när jag levde själv, men nu efter att jag har läst ditt inlägg inser jag att jag bara har hemmatrosor som jag kallar det, alltid Björn Borg. Men de mörka färgerna används till mens, de största när jag sover eller springer omkring hemma i mjukisbyxor. Men de sexiga nu-ska-jag-ligga trosorna är kastade eller ligger längst ner (de få som finns kvar). Vad man förändras när man hittar en partner som man kan vara sig själv med. Men, det är viktigt att vara sexig och göra något speciellt någon gång.
  Kanske man ska köpa något nytt och överraska honom någon gång… 🙂

  • Emma - På Smällen!

   Känner igen mig såååå mycket!! Nu använder jag mina sexy-ass-trosor igen ooch jag har ju även fyllt på med nytt. Men efter förlossningen så var det länge länge länge som jag bara använde sovtrosor… Nu använder jag bara sovtrosorna till att sova eller under mjukisarna 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.