Okategoriserade

TRÖTTIS!

Idag är jag en riktig tröttis! Har knappt sovit nånting på grund av dumma halsbrännan!

Jag kan inte sova sittandes men för att halsbrännan ska ge efter så måste jag försöka rätta upp huvudet åtminstone. Jag fick till det någorlunda dom sista timmarna med tre tjocka kuddar under huvudet, men nu är jag riktigt trött!!! Tur att jag bara jobbar halvdag!

20130225-080926.jpg

4 Comments

 • Caroline

  Usch vad jobbigt!
  Har du provat att ligga på sidan åt vänster och sova?
  Är själv gravid i V.27 men har inte fått någon halsbränna än iaf. Men har hört från mina gravida vänner att det hjälper att ligga på sidan åt vänster! Vet inte varför det hjälper att ligga just åt det håller men värt att prova kanske?

  Svar från Emma: Ja, det är faktiskt mkt bättre att sova på vänster sida, men vissa nätter går det inte ändå!! Läste nåt med att magsäckens form förvärras när man sover på höger sida….

 • Kiina

  Har du provat Omeprazol 10mg? Jag har fått utskrivet av min läkare för jag har världens halsbränna, och har haft sen v20 typ (v 34 nu). Jag tycker det hjälper bra i alla fall!

  Svar från Emma: Tack snälla Kiina! Det har jag inte provat! Jag frågade inte BM om det sist för nu har jag haft några bra nätter utan halsbränna, men om det blir värre igenn så ska jag ringa och be få prova Omeprazol.

 • Madde-Bäbis i februari

  Hej tröttsötis! Hoppas dagen går snabbt för dig ändå så du kan hem och slänga dig i soffis.

  Du har fått ett uppdrag av mig, eller utmaning kanske man ska säga.

  http://ettlivsomm.blogg.se/2013/february/8-sanningar-om-mig-2.html

  Kram på dig <3

  Svar från Emma: Hej sötis!!! Åhhh va skoj!!! Ska fundera ut några sanningar att avslöja 🙂 Kul att läsa dina sanningar! Jag blev impad när jag läste att du gjort lumpen! COOOOLT!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.