Vinn ett presentkort från Glammom.se!

Den glammigaste tävlingen av dom alla! Nu har jag fått möjligheten att tävla ut ett presentkort om 500 kr på Glammom.se till er läsare!
.
Glammom.se har dom glammigaste amningsbharna som jag har lyckats hitta på nätet så det känns verkligen kul att få tävla ut ett presentkort till er från dom. Glammom har också gravid- och amningskläder och mycket annat, så det finns något till varje glammig mamma 🙂
.
Allt ni behöver göra för att delta i tävlingen är:
.
 • Följa min blogg på Bloglovin’ HÄR eller gå in och gilla min blogg, “På smällen”, på facebook HÄR
 • Gå in och gilla Glammom.se på facebook HÄR
 • Skriva ett inlägg där ni länkar till tävlingen på egen blogg och eller dela det här inlägget på din facebook-status (tänk på att dela offentligt!)
 • Kommentera det här inlägget där ni skriver att ni är med och tävlar
.
Jag kommer att kontakta vinnaren via mail (jag ser er mailadress när ni kommenterar 🙂 ) Använd gärna samma mailadress som ni gör på facebook eller ange ert facebook-namn när ni ska kommentera för då kan jag hitta er status-delning på facebook. Om ni skriver ett blogginlägg, glöm inte att ange er bloggadress när ni ska kommentera.

.
Tävlingen pågår fram till den 8:e februari 20.00!
.
Lycka till

Relaterade Inlägg

39 Kommentarer

 1. Nathalié - Äntligen gravid

  Jag är med i denna också :). vilka toppentävlingar du har :).

  gillar båda på fb, nathalié teodorson.
  följer dig redan på bloglovin och blev nr 1 att gilla inlägget.
  bloggat: http://yarp.blogg.se/2013/january/jag-tavlar-hos-emma.html

  hoppas på tur så jag kan köpa någon snygg amningsbehå och amningsplagg, inget av det har jag och lillis kommer om två månader hehe :). hoppas man kan lägga till lite själv om man vill handla för över 500 kr.

  kram nathalié

  Svara
 2. saga påhlsson

  Jag följer dig redan på bloglovin, blev nr 2 att gilla inlägget, och gillar din sida och glammom.se på fejjan 🙂 (Saga Påhlsson)

  Svara
 3. Jennie Maria

  Ohh, jag vill jättegärna vinna! Har skrotat eller gett bort alla gamla amningskläder och nu kommer en liten sladdis om en månad!

  Gillar dig och Glammom på facebook och har delat! (Maria Appelgren)

  Håller tummarna och lycka till med bebis!

  Svara
 4. Marie

  Är med och tävlar!
  Gillar både dig och Glammom på fejjan och har delat med mig av tävlingen! (Marie Hedström)

  Har suktat efter den rosa fina amningsbhn i evigheter, satt senast igår och tänkte ”ska jag trycka på köp eller inte”!? Tänk att inleda mammalivet i en sådan 🙂

  Kram o lycka till med bebben! 🙂

  Svara
 5. Zandra- Gravid, Mitt liv på landet

  Åh, jag vill jättegärna vara med och tävla, inför lilla bebisen i magen <3 🙂

  1. Gillar både din blogg på facebook + följer dig på bloglovin, så gillade tävlings-inlägget på bloglovin istället, blev person nummer 3 med att göra det 🙂

  2. Gillar Glammom.se på facebook, heter Zandra Svantesson där.

  3. Har gjort ett inlägg på min blogg här:

  http://zandrasnyadagbok.blogg.se/2013/january/tavling-82.html#comment

  Nu kan jag bara hålla alla tummar & tår jag har, det hårdaste jag kan! <3 🙂

  Svara
 6. Caroline, längtan efter fler barn!

  Jag följer din blogg på bloglovin och gillar den på facebook sedan tidigare – Caroline Andersson

  Gillar Glammom på facebook – Caroline Andersson

  Jag har tipsat här: http://caroliinea.vimedbarn.se/tavlingar/

  När jag var gravid med sonen tänkte jag att gravidkläder, amningskläder och amningsbhar bara var onödigt, varför ”slösa” pengar på sånt man aldrig kommer använda sen eftersom jag aldrig hittade några fina kläder. Men mot slutet av graviditeten ångrade jag mig, mina kläder satt inte alls bra, det klämde, skavde, men jag tänkte att det var så kort tid kvar så det skulle jag stå ut. Sen kom dom 7 månader jag skulle amma, åter igen var jag lika snål och köpte inte ens en riktig amningsbh, vilket jag ångrade sen, allt var så krångligt speciellt när man var borta. Så nu när vi försöker få syskon vill jag göra allt lättare för mig själv genom att sluta snåla, men det här presentkortet skulle hjälpa mig en bit på vägen och nu efteråt har jag sett att det faktiskt finns både fina kläder och bhar som man kan använda även annars 🙂

  Svara
 7. Sanna

  Följer din blogg på bloglovin och gillar dig på FB (Sanna Kaakinen).

  Gillar deras sida på FB (Sanna Kaakinen).

  Delat tävlingen offentligt på FB (Sanna Kaakinen)

  Kram Sanna

  Svara
 8. Hanna

  Jag vill gärna vinna ett presentkort, massa snygga underkläder och annat jag gärna skulle köpa 🙂
  Följer dig på Bloglovin, gillat och delat på FB.
  Ses på måndag!

  Svara
 9. Camilla W

  Jag är med!
  Gillar o delar o grejar! (Camilla Wihlborg)
  Hoppas att du hittar mig denna gången utan problem 😉

  Hoppas på tur! 🙂

  Svara
 10. Chanette Büchel

  Är självklart med och tävlar!
  Skulle behöva en amningsbh och inlägg nu när jag i v 24 börjat läcka!

  Svara
 11. Dessie - Mamma till Alicia & Kevin

  Åhh vilken underbar vinst! Min bästis fick sin andra flicka idag, det sa bara tjoff så var pluttan ute och jag skulle sååå gärna vilja ge bästis en ”belöning” för hon varit så himla duktig och jobbat hela graviditeten och tagit hand om sin 2,5 åring så vinner jag är det självklart vem som ska få shoppa för presentkortet 😀

  Följer på Blogslovin som nummer 72!
  Gillar på fb, Dessie Borgström
  Delat i min tävlingsblogg som är länkad till min vanliga 🙂
  http://dessie-tavlingsblogg.blogspot.se/2013/02/8-februari.html

  Kraaam
  Dessie – Mamma till Alicia & Kevin
  dessie_2000@hotmail.com
  http://dessie.nu

  Svara
 12. Kim

  Hej!

  Vilka roliga tävlingar du har! Jag hittade Glammom via Kitty Jutbrings blogg och de har verkligen fina saker =). Nu är det bara 7 veckor kvar till BF, så det börjar närma sig!

  Jag följer dig på bloglovin och gillar Glammon på fb. Jag har delat detta inlägg på fb också.

  Svara
 13. Petra Christensen

  Jag är med och tävlar!

  Jag gillar sidorna på Facebook och delar tävlingen alias: Petra Christensen

  Jag följer dig på bloiglovin.

  Svara
 14. Angelica

  Jag är med och tävlar!
  Jag följer dig på bloglovin sen ett par månader tillbaka och jag har gillat din sida på FB och jag har även vart inne och gillat glammom.se på FB..
  Jag har länkat till ditt tävlingsinlägg på min blogg… nu hoppas jag på tur =D

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här