Okategoriserade

Mininest till Teutonia mjuklift

Det här med barnvagnar o vad bebisar behöver är nytt för mig så nu får jag lära mig allt det här 🙂 spännande!!

Eftersom vår bebis kommer i mars så kan det ju vara lite kallt. Vagnen har en mjuklift men jag tycker det ser lite kallt och tomt ut i den där mjukliften om man ska lägga en liten spädis ensam där i utan något mer. Så min mormor följde med till babyproffsen i fredags för att se hur vagnarna där ser ut och vilka tillbehör som finns.

Butiksexpediten på babyproffsen var jättetrevlig och hjälpsam och visade oss en ny proodukt från Teutonia som kallas mininest som är som en miniåkpåse som får plats i mjukliften. Dessutom är den tvådelad så senare kan man använda den i barnstolen och så 🙂

 

 

 

 

 

 

 

 

Jag tycker den ser jättemysig ut, så ett mininest ska jag absolut köpa. Det enda som jag klurar på nu är färg… Ska vi köpa en neutral färg eller vänta tills torsdag o köpa färg efter kön? Det är ju lite roligt också… hmm….

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.