Okategoriserade

Barnvagn Teutonia, hur vet man modell?

Vi har fått en Teutonia barnvagn av min pappa och hans fru till vår lilla. Dom använde den till min lillebror som föddes i maj 2009. Min pappa och hans fru köpte barnvagnen begagnad så ett annat barn har använt den tidigare.

Barnvagnen är en kombivagn, tror jag det kallas, men jag har inte lyckats lista ut vilken modell det är. Vet ni hur man listar ut det? Står det på någonstans? Ja tycker jag har kollat överallt. Jag hitta en klisterlapp som det stod www.tuv.com och ett ID-nummer och år 2003 men jag har ändå inte lyckats lista ut vilken model vi har… Någon som vet hur man vet det?

 

2 Comments

  • Josephine

    Kika på tetuonias hemsida och se om du känner igen den. Eller lägg upp en bild på den här så kanske någon annan vet. Vi kollade lite på olika teutonia innan vi köpte vår emmaljunga så jag kanske känner igen den. 😛

  • Emma

    Jag kikade på deras hemsida men jag satte väl mig inte in i det hela. Jag ska absolut ta en bild på vagnen nästa gång jag tar ut den från vinden, får se om du känner igen den 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.