Okategoriserade

Dagens outfit

Dagens outfit är en Ullared outfit! Både klänningen och den lilla väskan är från Ullared nämligen. Klänningen var billig, men jag kommer inte riktigt ihåg vad den kostade. Väskan är en sån där liten mobilväska i läder som bara kostade 70 kr. Den är jag supernöjd med. Jag ville ha en sån liten väska som inte väger nåt och som knappt rymmer nåt. För annars har jag en tendens att lägga så mycket saker i.

20130807-193442.jpg

20130807-193528.jpg

Under den här klänningen har jag faktiskt en helt vanlig bygelbh från H&M med stretchiga axelband. Det är jättesmidigt att bara kränga av sig axelbanden på både klänning och bh och dra ner klänningen så att bröstet kommer fram när jag ska amma. Nåt som jag har kommit fram till nu när jag har haft en bebis på sommarn är att dom flesta klänningar och linnen går att amma i. Man behöver alltså inte så många amningsplagg. Det är nog svårare på vintern när man har långärmat och så eller om sommarn inte hade varit så här fin för om man har jacka eller kofta på sig så är det ju inte lika smidigt att kränga av sig axelband.

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.